Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Iohannis si-a preluat al doilea mandat de presedinte, la CCR: Cei care au girat asaltul asupra justitiei au primit cea mai puternica sanctiune prin votul oamenilor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Iohannis si-a preluat al doilea mandat de presedinte, la CCR: Cei care au girat asaltul asupra justitiei au primit cea mai puternica sanctiune prin votul oamenilor

Curtea Constitutionala a validat alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. La finalul ceremoniei, presedintele a declarat ca primii sai cinci ani la Palatul Cotroceni au fost plini de provocari, precizand ca s-a opus actiunilor regresive care reprezentau un pericol pentru democratie. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si-a preluat mandatul de la CCR: E o onoare deosebita si o mare responsabilitate

UPDATE Klaus Iohannis si-a preluat cel de-al doilea mandat de presedinte intr-o sedinta solemna la CCR, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din 24 noiembrie. Presedintele Klaus Iohannis a afirmat .

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

UPDATEPresedintele Klaus Iohannis a ajuns la CCR,pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. La sedinta solemna participa premierul Ludovic Orban, membri ai Guvernului,.

Ceremonie solemna la CCR: Klaus Iohannis isi preia cel de-al doilea mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va merge joi,la ora 16. 00, la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a isi prelua cel de-al doilea mandat la Palatul Cotreoceni. CCR va valida intr-o ceremonie solemna.

CTP, sfat pretios pentru Iohannis in cel de-al doilea mandat. Ce ar trebui sa faca imediat presedintele

Cristian Tudor Popescu a venit cu un sfat pentru presedintele Romaniei, pentru al doilea mandat. Ce crede gazetatrul ca ar trebui sa fac de urgenta seful de stat? CTP, sfat pentru Iohannis in al doilea mandat Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, la ce lucruri se asteapta de la la doilea mandat al .

SONDAJ Ce asteptari aveti de la al doilea mandat Iohannis?

Alegatorii i-au acordat lui Klaus Iohannis un al doilea mandat, in alegerile prezidentiale de duminica, alegeri in care candidata PSD Viorica Dancila a suferit o infrangere categorica. Ce asteptari aveti de la al doilea mandat Iohannis?Participa la sondajul HotNews. ro.

Dragos Patraru, despre renasterealui Iohannis in al doilea mandat: Omul a fost absent cinci ani din viata publica

Prezentatorul TV Dragos Patraru 41 de ani) considera ca presedintele Klau Iohannis 60 de ani) a avut putine iesiri publice, iar in al doilea mandat va uita promisiunea facuta, aceea ca va avea un mandat mai intens.

CCR a validat al doilea mandat al lui Klaus Iohannis: Voi veghea in continuare la respectarea Constitutiei si voi sustine valorile staului de drept si parcursul european al Romaniei (VIDEO)

Curtea Constitutionala a validat, joi, alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte. Seful statului a declarat ca votul pe care i l-au acordat romanii reprezinta o onoare deosebita si o.

Klaus Iohannis, la CCR. Presedintele merge pentru preluarea celui de-al doilea mandat

Klaus Iohannis merge astazi la CCR pentru preluarea celui de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei. Rezultatele alegerilor vor fi validate azi de Biroul Electoral Central si vor fi trimise la Curtea.

Klaus Iohannis, la preluare mandatului de presedinte: Primul a fost plin de provocari. Am ramas conectat la problemele reale ale societatii

Klaus Iohannis a participat, joi, la sedinta solemna a CCR pentru validarea celui de-al doilea mandat de presedinte al sau. De asemenea, presedinte Klaus Iohannis a precizat in fata judecatorilor Curtii.

Iohannis, la ceremonia de validare a celui de-al doilea mandat: Timp de cinci ani am ramas permanent conectat la problemele societatii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la ceremonia de validare a celui de-al doilea mandat al sau la Cotroceni, ca timp de cinci ani a ramas permanent conectat la problemele societatii si s-a opus tendintelor regresive, el considerand ca toti decidentii trebuie sa-si asume ca nimeni nu e mai presus de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )