Libnet.ro
UNICEF

07:00

Stirile false din Romania au ajuns subiect in presa internationala

Adevărul Adevărul,
Stirile false din Romania au ajuns subiect in presa internationala

Aparitia in spatiul public a stirilor false nu ocoleste nici Romania, in ultimele luni fiind prezentate reportaje despre cum cainii sunt platiti sa mearga la proteste impotriva Guvernului sau despre cum miliardarul George Soros finanteaza incendieri ale unor cluburi, scrie saptamanalul francez LExpress intr-un articol despre fake news-urile din tara noastra. continuă pe Adevărul

AFP: Stirile false alimenteaza euroscepticismul in Romania

Agentia AFP a publicat o analiza in care atrage atentia asupraraspandirii stirilor false in Romania, fenomen ce ar putea continua saia amploare, in conditiile in care tara noastra este considerata 'veriga slaba a proiectului european', noteaza News. ro.

AFP: Stirile false alimenteaza euroscepticismul in Romania

Agentia AFP a publicat o analiza in care atrage atentia asupra raspandirii stirilor false in Romania, fenomen ce ar putea continua sa ia amploare, in conditiile in care tara noastra este considerata “veriga slaba a proiectului european.

KFC Romania isi extinde reteaua internationala

KFC Romania isi extinde reteaua internationala prin deschiderea, in acest an, a primei locatii in Verona, Italia. Lantul de restaurante KFC este deja prezent pe piata italiana, avand restaurante in Roma, Torino si Milano, iar, odata cu inaugurarea noii locatii, si in regiunea Triveneto.

Angajatii din Romania au castigat anul trecut peste 57 miliarde euro, nivel record istoric

Angajatii din Romania au obtinut, in 2016, castiguri salariale totale de 57,35 miliarde euro, nivel-record istoric ca valoare absoluta, dar partea din valoarea adaugata in economie care le revine salariatilor ramane mult sub nivelul din 2008 si este.

Eroul zilei: Medic roman declarat angajatul lunii la Londra. Am plecat din Romania pentru copii

Un medic roman a reusit sa uimeasca lumea medicala din Londra. Plecata din Romania in urma cu 10 ani, Roxana Hotoboc a primit distinctia de cel mai bun angajat al lunii februarie al celui mai ma.

Sute de militari din Romania si Turcia, cu cinci nave de razboi, se antreneaza in Marea Neagra

Sute de militari din Romania si din Turcia incep, luni, un antrenament comun in Marea Neagra, a anuntat Statul Major al Fortelor Navale ale Romaniei.

Partidele nationaliste din Romania PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Partidele nationaliste din Romania, PRU, PRM si PND, vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Premiera in justitia din Romania. Soferul care a ucis doi oameni, judecat pentru omor calificat

Premiera in justitia din Romania. Tanarul, care a ucis doi oameni in Iasi in accident de masina, va fi judecat pentru omor calificat si tentativa la omor calificat, tinand.

Eurostat: Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor sub 50% din media UE

Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media Uniunii Europene si anume Nord-Est, Sud-Est Oltenia si Sud-Muntenia, in timp ce cel mai ridicat nivel, de 580% din medie, este in Inner London-West, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )