Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mai multi primari din Bihor ai PNL au venit la Bucuresti pentru a cere capul lui Bolojan. Acestia sunt nemultumiti de LIPSA DE DEMOCRATIE din filiala

B1 B1,
Mai multi primari din Bihor ai PNL au venit la Bucuresti pentru a cere capul lui Bolojan. Acestia sunt nemultumiti de LIPSA DE DEMOCRATIE din filiala

Mai multi primari din Bihor au mers la sediul PNL din Modrogan Bucuresti) din cauza ca sunt nemultumiti de 'lipsa de democratie' din filiala condusa de secretarul general al PNL, Ilie. continuă pe B1

VIDEO Topul tarilor cu cei mai multi votanti prin corespondenta: Posta va expedia cele mai multe buletine de vot catre Spania, Italia si Moldova

890 de cetateni romani s-au inscris in Registrul Electronic, provenind din 55 de tari, de pe toate continentele, pentru votul prin corespondenta pentru alegerile parlamentare din acest an, a anuntat marti Posta Romana. Compania spune ca va expedia cele mai multe buletine de vot catre alegatori romani din Spania 2. 794), Italia 1. 228) si Republica Moldova 880). Topul tarilor cu cei mai multi alegatori prin intermediul votului prin corespondenta este completat de Germania 618), Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord 594), Franta 561), Elvetia 237), Austria 250), SUA 226), Danemarca 169), Canada 162) si Australia 115).

Mai multi turisti au ramas blocati pe Transalpina din cauza ninsorii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati cu masina pe Transalpina din cauza ninsorii. Masinile lor nu erau echipate cu cauciucuri de iarna. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Sabin Cornoiu, .

CFR a fost la un pas de faliment, dar a achizitionat cel mai scump tren din istoria companiei

CFR Infrastructura a cumparat unul din cele mai scumpe trenuri din istoria sa. Practic, trenul se conduce singur si, in functie de configurari, poate costa noua milioane de euro, scrie.

Cum arata cea mai scumpa casa din America

Cea mai scumpa casa din America este acum de vanzare. Iata cum arata impozanta locuinta, unde este situata, pe ce suprafata se intinde si la cat este evaluata.

Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Satul Alun, din judetul Hunedoara, este de departe unul dintre cele mai ciudate catune din Romania. Si asta pentru ca Alunul mai are doar un locuitor, in acte, o manastire din marmura, dar si un drum.

Cei mai destepti copii din lume si modelele de nvatamnt care i-au format

Cei mai privilegiati copii din SUA beneficiaza de scoli cu tehnologie de varf si de parinti bine educati. Cu toate astea, au rezultate mai slabe la matematica, de exemplu, decat copiii din alte 27 de tari. Pentru a afla motivele, Amanda Ripley insoteste trei adolescenti americani intr-un periplu de un an in Finlanda, Coreea de Sud si Polonia, tari care au obtinut rezultate net superioar. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

TOP cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul, pe primul loc in Europa

Cele mai ieftine orase din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, in functie de costul vietii, potrivit The Telegraph . Iata care sunt acestea si de ce merita sau nu sa le vizitezi.

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Antrenament inedit pentru tricolori in interiorul hotelului. Mai multi jucatori acuza ca ar fi fost jefuiti

Componentii echipei nationale au efectuat, marti dimineata, o scurta sedinta de antrenament intr-una din generoasele sali ale luxosului Hotel President Rixos din Astana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )