Libnet.ro
UNICEF

23:15

TOP cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul, pe primul loc in Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul, pe primul loc in Europa

Cele mai ieftine orase din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, in functie de costul vietii, potrivit The Telegraph . Iata care sunt acestea si de ce merita sau nu sa le vizitezi. continuă pe Wall-Street Ro

Una dintre cele mai ieftine destinatii de pe Pamant se afla in Romania: topul oraselor turistice care ofera chirii accesibile

Business Insider a realizat topul oraselor din Europa cu cele mai mici chirii pe Airbnb. Jurnalistii britanici considera ca una dintre cele mai ieftine destinatii de vacanta de pe Pamant se afla in Romania.

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Cele mai bune deserturi din lume: ce trebuie neaparat sa gustati daca ajungeti prin aceste 22 de tari FOTO

Se spune ca o masa nu este completa fara desert. Chiar daca aceasta regula se poate aplica in toata lumea, deserturile difera de la o tara la alta. Prin urmare, v-am pregatit o lista cu cele mai bune prajituri pe care trebuie neaparat sa le incercati daca pasii va poarta in aceste zone.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita. Raed Arafat, despre una dintre cele mai mari probleme din sistemul de sanatate din Romania

Raed Arafat a luat parte la Conferinta Nationa de Farmacoeconomie si Management Sanitar CNFMS) de la Targu Mures, in cadrul careia a declarat ca una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei es.

Apple a fost desemnat (din nou) cel mai valoros brand din lume

Sondajul anual realizat de Interbrands plaseaza inca o data Apple pe primul loc in topul celor mai valoroase branduri din lume. Apple nu mai e ce-a fost. Apple nu mai inoveaza produsele. Apple are nevoie de Steve Jobs. Astfel de replici sunt auzite in fiecare an, dar compania reuseste inca o data sa obtina primul [].

Asa arata cel mai scump avion din lume. Costa aproximativ 80 de milioane de dolari!

Pentru cei mai bogati oameni ai planetei, timpul inseamna bani iar confortul lor este pe primul loc Si pentru ca sunt obisnuiti sa viziteze tot felul de destinatii, care mai de care mai exotice sau.

A murit Pompeiu Harasteanu, una dintre cele mai bune voci din Romania

Basul Pompeiu Harasteanu, artist de talie internationala, aplaudat pe marile scene din tara si strainatate, a incetat din viata miercuri, la varsta de 81 de ani. Informatia a fost.

Top 10 tari cu cea mai ridicata speranta de viata din lume

Cu o speranta de viata de 75 de ani 78,8 ani pentru femei si 71,7 pentru barbati), Romania se afla la jumatatea clasamentului, ocupand locul 109 din 224. Va prezentam o lista cu statele ai caror cetateni au cea mai mare speranta de viata din lume, potrivit Agentiei Centrale de Informatii CIA) pentru anul 2016.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )