Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata cea mai scumpa casa din America

ADPM ADPM,
Cum arata cea mai scumpa casa din America

Cea mai scumpa casa din America este acum de vanzare. Iata cum arata impozanta locuinta, unde este situata, pe ce suprafata se intinde si la cat este evaluata. continuă pe ADPM

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase

Niciun magistrat din Romania - judecator sau procuror - nu primeste o pensie de serviciu de peste 100. 000 lei, cum afirmase in urma cu cateva zile Ministrul Justitiei, Raluca Pruna. Oficialii ai Casei de Pensii din Romania au declarat pentru Stirile Pro TV ca cea mai mare pensie a unui fost magistrat de la noi se ridica la aproape 41. 000 de lei. Surse din Ministerul Justitiei au explicat anterior pentru HotNews. ro care a fost mecanismul prin care anumiti magistrati au ajuns sa incaseze legal pensii de 1 miliard de lei vechi fiecare 22. 000 euro).

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea.

Cum arata cea mai frumoasa pista de biciclete din lume

Chiar daca noi mai avem de asteptat pentru mai mult de o pista de biciclete functionala, altii se bucura de piste ce stralucesc in intuneric. Drumul de caramizi galbene nu mai e la moda, cel putin daca esti biciclist. O experienta inedita in materie de pedalat pe doua roti este disponibila in Polonia, unde fanii [].

Cea mai mare comuna din Romania, cu peste 30.000 de locuitori, are propriul serviciu de evidenta a persoanelor

Cea mai mare comuna din Romania - Floresti din judetul Cluj - va avea peste o saptamana propriul Serviciu Public de Evidenta a Persoanelor. Serviciul va deservi 30. 279 de cetateni ai comunei Floresti si ai satelor apartinatoare, care nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze in Cluj-Napoca pentru obtinerea unui nou act de identitate.

Romania, calificata la editia din 2018 a Solar Decathlon, cea mai prestigioasa competitie internationala pentru locuinte sustenabile, din nou in prima liga mondiala a inovatiei in constructii

Dupa participarea din 2012 la Madrid cu proiectul PRISPA si cea din 2014 la Versailles cu proiectul EFdeN, Romania reuseste calificarea la editia din 2018 a Solar Decathlon, cea mai prestigioasa competitie internationala pentru locuinte sustenabile. Concursul va avea loc in Dubai unde echipa de studenti romani va concura alaturi de 22 echipe din 16 tari, de pe 4 continente. Echipele calificate in finala competitiei au fost anuntate oficial in cadrul World Green Economy Summit WGES), care a avut loc pe 5-6 Octombrie 2016, la Dubai International Convention and Exhibition Centre. Fiecare propunere inscrisa in competitie a avut de acoperit 4 dimensiuni: concept; plan de management; strategie de finantare si integrarea in curicula universitara. in competitia Solar Decathlon participa echipe din toata lumea, care trebuie sa proiecteze si sa construiasca locuinte solare 100% electrice.

Cea mai buna prajitura cu ananas si frisca

Cauti cel mai bun desert? Ce-ai zice de cea mai buna prajitura cu ananas si frisca? Ce-ai zice de una dintre cele mai rapide prajituri care va fi mancata la fel de repede? Trebuie sa faci mai multa, pentru ca sigur vei avea nevoie pentru a potoli poftele celor apropiati.

Jurnalistul Alexandru Cautis, pus la zid in emisiunea lui Rares Bogdan, unde a fost multa vreme invitat permanent: Ati intrat in cea mai corupta filiala a PSD-ului! In acest moment, ati mictionat pe increderea oamenilor!

Jurnalistul Alexandru Cautis fost Kamizake si invitat semi-permanent la Realitatea Tv), care a anuntat pe contul sau de Facebook ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta, a fost pus la zid, luni seara, in emisiunea Jocuri de putere realizata de Rares Bogdan, unde a fost mult timp invitat semi-permanent. Pe parcursul emisiunii, Rares Bogdan a ridicat de mai multe ori tonul, tipand la fostul sau coleg ca a ales sa intre in cea mai corupta filiala PSD. Ati intrat in cea mai corupta filiala a PSD-ului, unde ati luptat timp de 10 ani cu hotiile lui Mazare. Cu coruptul absolut de la Teldrum, cu Fagadau, omul care trebuia scos din Primarie si bagat in duba!.

Roma, cea mai cautata destinatie: cat platesc romanii pentru un city break

Roma este cea mai cautata destinatie de city break in luna octombrie, astfel ca aproape jumatate dintre turistii care si-au achizitionat pachete turistice de weekend in aceasta luna au ales sa viziteze capitala Italiei, potrivit Paravion.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )