Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Dan Barna si ii da dreptate lui Ludovic Orban

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Dan Barna si ii da dreptate lui Ludovic Orban

Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce acesta din urma a spus ca USR va sustine Guvernul Orban daca se contureaza o majoritate care sa adopte masurile cerute la negocieri. El a mentionat. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Razvan Cuc, dupa ce acesta ar fi incercat sa tina la sol avioane TAROM in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a anuntat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa retina aeronavele TAROM la sol in ziua motiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din.

DAN BARNA: Probabil spre finalul saptamanii vom vedea si lista Guvernului

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, marti, ca probabil spre finalul saptamanii, dupa ce va vedea lista membrilor Guvernului, va lua o decizie finala de sustinere a investiturii acestui guvern. Am ajuns la un acord, a avut loc o strangere de mana, bineinteles urmand sa vedem si lista ministrilor, a spus Barna, mentionand ca suntem foarte aproape de aceasta sustinere.

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Potrivit unor informatii venite pe surse, Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a autosesizat dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project in legatura cu mai multe proiecte demarate in trecut de Dan Barna. Procurorii ar fi dschis un dosar penal in rem, ceea ce inseamna ca in acest moment sunt anchetate posibile fapte de frauda cu fonduri .

DAN BARNA: ii invit pe Iohannis si Dancila la o dezbatere inainte de primul tur

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat luni, la Ploiesti, ca ii invita pe candidatii PNL si PSD la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere publica despre viitorul Romaniei, care sa aiba loc inainte de primul tur al alegerilor, informeaza Agerpres.

DAN BARNA: Proiectele cerute de USR nu au fost introduse pe ordinea de zi a Camerei

Proiectele referitoare la initiativa Fara penali, alegerea primarilor in doua tururi si aborgarea recursului conpensatoriu - solicitate de USR in schimbul sustinerii Guvernului Orban - nu au obtinut luni sustinere in Biroul Permanent al Camerei pentru introducerea pe ordinea de zi a plenului, Liderul USR Dan Barna acuza un boicot PSD, UDMR si Pro Romania, in timp ce liderul Pro Romania Victor Ponta ii transmite ca a fost o mica lectie.

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate fuinctionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege.

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate functionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege.

Dan Barna: Alianta USR PLUS vrea sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru a fi prezenti in poza

Dan Barna a declarat duminica, la Iasi, ca Alianta USR PLUS isi doreste sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru poza. Dan Barna a spus ca a purtat discutii cu premierul desemnat, Ludovic Orban, in cadrul carora acesta a fost deschis.

DAN BARNA: Multi dintre cei plecati in strainatate nu au plecat din pricina salariului

Candidatul Aliantei USR PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat duminica, la Iasi, ca multi dintre cei care au parasit tara pentru a lucra in strainatate au luat aceasta decizie din cauza coruptiei si a lipsei de viziune si coerenta a decidentilor politici si nu a salariului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )