Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele 8 faze ale crizei COVID-19 din Romania

Adevărul Adevărul,
Cele 8 faze ale crizei COVID-19 din Romania

In aproape 30 de zile, in care lumea pare ca s-a oprit, spaima, insecuritatea si individualismul au cuprins mare parte dintre societatile acestei planete. Pandemia cu COVID19 ne arunca intr-o noua etapa a existentei noastre in care, mai mult ca niciodata, distantarea sociala pare sa fie singura cheie care ne poate deschide usa spre normalitate. continuă pe Adevărul

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta.

Business report: Lunea neagra: Peste 300.000 de firme din Romania afectate, au trecut la somaj tehnic sau concedieri; Romania, lider european detasat in constructii

Profit. ro: Peste 300. 000 de firme din Romania afectate, au trecut la somaj tehnic sau concedieri * Curs de Guvernare: Romania, lider european detasat in constructii * Economica. net: Xiaomi se duce peste Huawei in lupta gigantilor din lumea smartphone * Stirile Protv: Donald Trump vrea sa elimine restrictiile impuse economiei SUA din cauza pandemiei * Curs de Guvernare: OECD: Socul economic al crizei Covid-19 il depaseste pe cel al crizei din 2008.

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

10 ani de la inaugurarea unuia dintre cele mai mari observatoare publice si educationale din Romania

Pe 25 martie 2020 se implinesc 10 ani de la deschiderea oficiala a Observatorului Astronomic al Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati, un moment important pentru astronomia romaneasca, deoarece, in acel moment era inaugurat cel mai mare observator public si educational din Romania.

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Ce nu merge in asistenta medicala din Romania ?

Nota: Republicam acest articol al antropologului Vintila Mihailescu, aparut pe Contributors. ro, in luna octombrie, 2019. o radiografie fina, lucida a sistemului de sanatate din Romania Daca am pune aceasta intrebare la intamplare, unor oameni oarecare, probabil ca primul lucru pe care l-ar invoca romanul obisnuit ar fi corputia din spitale si sistemul de spagi aferent. Doar ca ar fi un argument mult prea generic pentru a da seama de cauzele profunde ale disfunctionalitatii sistemului de sanatate: coruptia in sanatate nu este nici mai mare, nici mai mica decat in restul societatii, asa ca nu poate explica nimic specific doar sistemului public de sanatate.

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )