Libnet.ro
UNICEF

00:06

Va rugam, doamna Dancila, sa faceti ce e mai bine pentru Romania: retragerea candidaturii si demisia!

Adevărul Adevărul,
Va rugam, doamna Dancila, sa faceti ce e mai bine pentru Romania: retragerea candidaturii si demisia!

Aceasta este o reactie normala, a mea si a oricarui cetatean normal, la o situatie anormala: candidatura la Presedintia Romaniei a doamnei Viorica Vasilica Dancila, Presedintele partidului de guvernamant PSD. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Guvernul Dancila creeaza riscuri si vulnerabilitati pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL a pregatit un draft al motiunii de cenzura, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla conditiile pentru a sustine demersul. Orban spune ca motiunea de cenzura va fi depusa in momentul in care vor fi indeplinite conditiile pentru a cadea Guvernul.

Cum explica Dancila propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Dansul nu este de acord cu coalitia cu ProRomania si bineinteles ca sustine Guvernul - UPDATE

Premierul Viorica Dancila sustine ca prin decizia de a-l sustine din partea PSD pe Teodor Melescanu la sefia Senatului a vrut sa arate ca social-democratii sunt corecti pana la capat, pentru ca functia de presedinte al Senatului a apartinut ALDE. Dancila a mai sustinut ca Melescanu, care este vicepresedinte ALDE, nu este de acord cu alianta cu partidul lui Victor Ponta si bineinteles ca sustine Guvernul.

VICTOR PONTA: Dan Barna mai bine s-ar ocupa sa guverneze

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a criticat luni varianta avansata de liderul USR, Dan Barna, care a anuntat ca isi doreste alegeri anticipate, si a afirmat ca acesta mai bine s-ar ocupa sa guverneze.

Avertisment pentru Romania. Cresterea economica va avea de suferit

Avertisment pentru Romania din partea agentiei de evaluare financiara Standard Poors. Specialistii spun ca Tigrul Estuluida semne de oboseala, iar cresterea economica va avea de.

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

LUDOVIC ORBAN: Orice luna in care Guvernul Dancila ramane la putere creeaza riscuri si vulnerabilitati pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL a pregatit un draft al motiunii de cenzura, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla conditiile pentru a sustine demersul. Orban spune ca motiunea de cenzura va fi depusa in momentul in care vor fi indeplinite conditiile pentru a cadea Guvernul.

Dancila: inca mai sper ca domnul Iohannis sa dezvolte capacitatea de a intelege

Premierul Viorica Dancila afirma, intr-o postare pe Facebook, ca asteapta raspunsul presedintelui Kl.

De ce vara aceasta a fost una dintre cele mai groaznice pentru calatoria cu trenul

Vara si mai ales in zilele de week-end se vad si mai tare problemele din sistemul feroviar romanesc: calatoria fara loc in vagoane etajate pe distante mari, imposibilitatea de a gasi bilete pe unele rute si aerul conditionat care, fie lipseste, fie nu face fata. in plus, pe multe rute microbuzele sunt rare si scumpe, iar blocajele de pe cele mai aglomerate sosele fac ca alternativele la tren sa fie prea putine. in articol puteti citi de ce in Romania este atat de neplacut sa calatoresti cu trenul.

Romanii cheltuiesc cel mai putin pentru un sejur. Care sunt cei mai cheltuitori europeni in vacanta

Cetatenii statelor din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru o vacanta, iar romanii se afla pe ultimul loc in acest clasament, cu o medie de 135 de euro alocati pentru un sejur, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

DE LA 1 SEPTEMBRIE, S-A MAJORAT PUNCTUL DE PENSIE Venituri mai mari pentru persoanele varstnice

Aproape 5 milioane de pensionari din sistemul public de pensii au, incepand de ieri, un venit lunar mai mare. La 1 septembrie 2019, asa cum prevede Legea 1272019, cuantumul punctului de pensie a fost majorat de la 1100 lei la 1265 lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )