Libnet.ro
UNICEF

23:15

Contre intre Iohannis si Tudorel Toader pe tema procurorilor. Se induce ideea unui control mult mai amplu asupra lor decat cel prevazut Constitutie

Adevărul Adevărul,
Contre intre Iohannis si Tudorel Toader pe tema procurorilor. Se induce ideea unui control mult mai amplu asupra lor decat cel prevazut Constitutie

Preseditnele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, faptul ca in prezent se face tot mai mare confuzia referitoare la faptul ca procurorii ar fi in subordinea ministrului Justitiei, nu sub autoritatea acestuia, pentru a se induce ideea unui control mai amplu asupra procurorilor. Replica a venit la scurt timp din partea lui Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

RAZBOIUL declaratiilor dupa bilantul Ministerului Public: Cum raspunde TUDOREL TOADER criticilor lui KLAUS IOHANNIS

Razboiul declaratiilor dintre Klaus Iohannis si Tudorel Toader continua. Ministrul Justitiei ii da replica sefului statului, dupa ce acesta a atras atentia, la bilantul pe 2017 al Ministerului Public, ca.

Tudorel Toader, raspuns la interventia presedintelui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu activit.

Tudorel Toader, raspuns pentru Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde atacului lansat de presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Parchetului General. Pentru corecta informare a opiniei publice: Art. 132 din Constitutie prevede ca.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de.

Ce pensie incaseaza ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incasat, anul trecut, venituri de 327. 176 de lei din pensii, potrivit propriei declaratii de avere, publicata saptamana trecuta. Asta inseamna o pensie lunara de peste 27. 000 de lei.

Tudorel Toader a facut anuntul: NU va participa la prezentarea bilantului Parchetului General

Parchetul general va prezenta miercuri, la ora 11. 00, raportul de activitate pentru anul 2017. Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat deja ca nu va participa la evenimentul care se va desfasura la.

Ministrul Justitiei incaseaza o PENSIE COLOSALA: Ce VENITURI anuale are Tudorel Toader(VIDEO)

Ministrul Justitiei nu duce grija zilei de maine. Tudorel Toader incaseaza o pensie colosala, iar pe langa asta, potrivit declaratiei de avere, detine mai multe case, terenuri si masini, informeaza B1 TV.

Tudorel Toader, decizie de ultima ora cu privire la sefa DNA. Ce a hotarat ministrul Justitiei

Tudorel Toader a chemat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la ministerul Justitiei. Pentru ora 11:00, la sediul ministerului, este programata o sedinta a Comisie nationala a Mecanismului de Cooperare si.

Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Kovesi, la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader a convocat-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, la sediul Ministerului Just.

Liviu Dragnea, sustinere totala pentru Tudorel Toader: Ce spune despre raportul prezentat de ministrul Justitiei(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea si-a declarat luni sustinerea totala pentru ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca raportul in baza caruia acesta a cerut revocarea din functie a sefei DNA nu poate fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )