Libnet.ro
UNICEF

08:00

PSD sare la gatul lui Ludovic Orban dupa demiterea lui Streinu-Cercel:Politrucii PNL nu suporta specialistii care spun adevarul! De asta a fost demis

Adevărul Adevărul,
PSD sare la gatul lui Ludovic Orban dupa demiterea lui Streinu-Cercel:Politrucii PNL nu suporta specialistii care spun adevarul! De asta a fost demis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica dur Guvernul Orban pentru decizia demiterii lui Adrian Streinu-Cercel de la sefia Comisiei anti-Covid-19. Liderul social-democrat sustine ca demiterea acestuia a avut loc pentru o propunere veche de mai multe luni. continuă pe Adevărul

Orban, dupa demiterea lui Cercel: Puteam sa ne miscam mai repede. Premierul, transant cu directorul care a provocat dezastrul de la Suceava

Premierul Ludovic Orban a salutat decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de a-l demite pe medicul Adrian Streinu Cerceldin functia de presedinte al Comisiei de management COVID-19. A durat cam mult, a spus Orban. Premierul a ordonat cadoctorului Mircea Macovei, fostul director medical al spitalului sin Suceava, care i-a chemat la spital pe medicii infectati, sa nu fie repus in functie.

Ludovic Orban cere monitorizarea achizitiilor facute de spitale: Nu putem accepta sa se cumpere de la firme de casa, iar stocurile noastre sa stea degeaba Despre demiterea lui Cercel: Cam tarziu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a salutat decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de a-l demite pe profesorul Adrian Streinu Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din cadrul ministerului. Pe de.

Razvan Cuc, dupa demiterea lui Streinu Cercel: Un somer, ajuns premier, ingenuncheaza profesionalismul unui expert. Orban ce experienta o avea?

Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, a criticat decizia lui Ludovic Orban de a-l demite pe profesorul dr. Adrian Streinu Cercel din fruntea Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii.

Orban explica demiterea lui Streinu Cercel: Ultima sa declaratie a fost inacceptabila

Premierul Ludovic Orban a respins afirmatiile conform carora schimbarea profesorului Adrian Streinu-.

Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca saluta demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, mentionand ca pe de alta parte, a durat cam mult. Totodata, Orban a precizat ca nu este de acord cu revenirea in functia de director medical al Spitalului Judetean Suceava a doctorului Mircea Macovei.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

Codrin Stefanescu calca in picioare Guvernul dupa demiterea doctorului Cercel: Multora le-a salvat viata si nu spun nimic. Lasilor!

Codrin Stefanescu, fostul secretar al PSD, a explodat dupa decizia lui Nelu Tataru de a-l demite pe medicul Adrian Streinu Cercel de la conducerea comisiei stiintifice anti-COVID din Ministerul Sanatatii. Nelu Tataru l-a exclus pe doctorul Streinu Cercel din comisia stiintifica anti-COVID Scandal urias pe scena politica, unde mai multe personalitati romanesti critica aspru demiterea .

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta posibilitatea realizarii unui triaj la locul de munca sau la scoala prin intermediul termometrelor electronice: Cand elevii si studentii se vor intoarce la cursuri, cu siguranta, vor fi asigurate mastile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa discutiile de la Ministerul Afacerilor Interne, privind gestionarea pandemiei de coronavirus, ca pentru fiecare masura de relaxare a restrictiilor, impuse in.

Ce a facut premierul Orban, dupa ce si-a scapat masca pe jos, la finalul conferintei (Video)

La fel cum presedintele Klaus Iohannis a iesit ieri la declaratii cu masca de protectie, asa a aparut si astazi premierul Ludovic Orban.

CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca obligativitatea purtarii mastilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )