Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marcel Ciolacu anunta schimbari importante in PSD

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu anunta schimbari importante in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca printre propunerile de modificare a statutului partidului se va numara si cea care prevede ca primele trei organizatii cu rezultate bune la alegeri sa faca parte, de drept, din Biroul Permanent National. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, dupa revenirea in PSD a lui Tudose: Nu consider ca cei plecati in Pro Romania sunt niste traseisti politici. Cu o zi in urma acesta critica PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a salutat reintoarcerea in partid a lui Mihai Tudose, vineri, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Braila, si a spus ca nu ii considera pe cei plecati la Pro Romania niste traseisti politici, mai ales ca o parte dintre acestia au fost exclusi din PSD.

VIDEO Marcel Ciolacu, reales lider al PSD Buzau. Manda: E vulpoiul batran de care avem nevoie. Romascanu: Doar Banica Junior mai umple sala asa

Marcel Ciolacu a fost reales, joi, presedinte al organizatiei judetene a PSD Buzau, iar liderii PSD prezenti la conferinta de alegeri s-au intrecut in laude la adresa sa. Claudiu Manda l-a descris pe liderul interimar al PSD drept vulpoiul batran de care are nevoie partidul, iar fostul ministru al Culturii Lucian Romascanu a spus, despre Ciolacu, ca doar Stefan Banica Junior mai umple sala asa.

Ciolacu anunta ca nu acccepta nume de la centrul partidului pentru alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca nu va accepta sa se impuna de la centru.

MARCEL CIOLACU: Nu am hotarat daca voi candida pentru functia de presedinte al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca nu este decis daca va candida sau nu pentru functia de presedinte al PSD, dar ca asa cum este normal, isi scrie un proiect politic.

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, pe malul Borcei: Dupa doua nereusite, incercam sa o mosmolim din nou

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica, la Calarasi, ca structura politicii romanesti arata clar ca exista PSD, pe partea stanga, si PNL, pe dreapta, iar la USR vedem fiecare ca, incet-incet, acea flacara de imaculati incepe sa se stinga.

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca vor fi alegeri anticipate pentru ca nu exista o criza politica in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca actualul Guvern nu are performanta, iar pentru ca presedintele Klaus Iohannis sa scape de acesta, declanseaza alegerile anticipate. Ciolacu a spus insa ca astfel de alegeri nu vor avea loc deoarece in Romania nu exista o criza politica, informeaza News. ro.

Marcel Ciolacu: PSD este pentru taierea pensiilor speciale Noi am initiat legea supra-impozitarii pensiilor speciale

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu reactioneaza la solicitarea deputatului PNL Florin Roman care cere sesiune extraordinara pentru legea pensiilor speciale. Ciolacu scrie pe pagina sa de Facebook ca daca PNL vrea sesiune extraordinara sa sustina si dezbaterea proiectului lui Roman privind reducerea TVA de la 19% la 16% si a cotei de TVA pentru alimente de la 9% la 5%.

MARCEL CIOLACU: Va dau in scris ca domnul Orban nu va mai fi premier niciodata

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este convins ca in cazul in care actualul Guvern al tarii noastre isi va da demisia si va trece si motiunea de cenzura a PSD, Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodata, mai ales ca toata lumea incearca sa scape de el.

Marcel Ciolacu, primit ca un superstar la Buzau intr-o atmosfera de spectacol - VIDEO

Marcel Ciolacu a fost primit ca un superstar la Buzau, acolo unde a fost ales presedintele al organizatiei PSD. Acesta a fost laudat de colegi si ovationat de simpatizanti, intr-o atmosfera de spectacol. Pentru a le face pe plac celor prezenti, liderul interimar al PSD a promis revenirea partidului la guvernare si si-a anuntat candidatura la sefia PSD la Congresul din februarie.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale si parlamentare din 2020: PSD are capacitatea de a castiga. Guvernul Orban ne ajuta din plin

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Buzau, ca partidul pe care il conduce are capacitatea de a castiga atat alegerile locale, cat si cele parlamentare din acest an.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )