Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput. continuă pe B1

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Cat de cinic sa fii sa spui: Nu mai sunt bani?

Premierul Viorica Dancila i-a asigurat duminica, pe pensionarii din PSD, ca guvernul pe care il conduce ii va sprijini intotdeauna, ca le va fi un partener, ca exista bani pentru pensii, si a adaugat c?.

Viorica Dancila, huiduita la Constanta. Reactia premierului: Nu acesta este poporul roman

Un grup de protestatari a asteptat-o duminica, pe Viorica Dancila, in fata Complexului Expozitional din Mamaia, unde s-a desfasurat sedinta Organizatiei de Pensionari a.

VIDEO UPDATE Dancila, intampinata din nou de protestatari la Constanta Au scandat Analfabeta Premierul spera ca Parlamentul sa adopte o lege care sa interzica defaimarea

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata din nou de cativa protestatari la Pavilionul Expozitional din Constanta, unde are loc intalnirea PSD cu pensionarii constanteni. Manifestantii au scandat Analfabeta si Fara pensii speciale. Dancila a spus, potrivit Mediafax, ca protestatarii, care au scandat analfabeta, sunt aceleasi 7-8 persoane care merg la evenimentele din tara ale PSD. De asemenea, presedintele PSD si-a exprimat speranta ca Parlamentul sa adopte o lege privind interzicerea calomniei si defaimarii.

Teodorovici le-a spus pensionarilor sa isi invete nepotii sa continue ceea ce au facut ei, dupa ce Dancila a fost din nou huiduita la Constanta: Si eu am fost rebel, dar cu respect

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a declarat duminica, la Constanta, in fata pensionarilor, ca este responsabilitatea lor sa isi invete nepotii sa duca mai departe munca inceputa de ei. Teodorovici a facut referire si la lipsa de respect a unora, in contextul prezentei unor protestatari, relateaza Mediafax.

VIORICA DANCILA: Masurile sociale si economice luate de PSD sunt masuri europene

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat duminica, la Constanta, ca Romania trebuie sa aiba si oportunitati egale cu statele membre ale Uniunii Europene, nu doar obligatii, ea subliniind ca masurile cu impact social-economic luate de PSD sunt masuri europene .

Viorica Dancila e optimista pentru un vot in Parlament: Nu as fi asa sigura ca ne lipsesc 29 de voturi Victor Ponta si-a gresit meseria, face foarte multe scenarii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat joi ca Guvernul trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru un vot de incredere, dupa iesirea ALDE de la guvernare, dar se arata optimista in privinta rezultatului acestui vot.

VIORICA DANCILA: Parlamentul trebuie sa adopte un proiect pentru a opri calomnia si defaimarea

Viorica Dancila a fost huiduita, duminica, de cativa protestatari, la sosirea la Centrul Expozitional Constanta, unde se intalneste cu Organizatia de pensionari a PSD, informeaza news. ro.

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )