Libnet.ro
UNICEF

18:30

VICTOR PONTA: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada ce inseamna prietenia cu Viorica Dancila

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada cat valoreaza prietenia cu Dancila

Victor Ponta a declarat ca Rovana Plumb a mers la Bruxelles ca sa fie sacrificata. El nu-si poate explica recentele miscari politice ale social-democratei, dat fiind ca e desteapta, nu ca.

Victor Ponta, reactie dupa ce Rovanei Plumb a fost respinsa: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Victor Ponta reactioneaza dupa ce Comisia juridica din PE a decis luni ca Rovana Plumb nu este potrivita pentru postul de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea Corinei Cretu pentru.

Victor Ponta, reactie dupa ce candidatura Rovanei Plumb a fost respinsa: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Victor Ponta reactioneaza dupa ce Comisia juridica din PE a decis luni ca Rovana Plumb nu este potrivita pentru postul de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea Corinei Cretu pentru.

Victor Ponta ii da lectii Viorica Dancila, dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Cum trebuie procedat daca vrei sa ai un succes pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii da lectii Vioricai Dancila, pe Facebook, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa definitiv pentru functia de comisar european. In anul 2014 am obtinut nominalizarea.

Europarlamentarii PSD anunta ca o sustin cufermitate pe Rovana Plumb: Se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri de culise

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului SD din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

Sustinere ferma pentru Rovana Plumb din partea delegatiei PSD din Grupul S and D

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului S and D din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidat cu o viziune inovatoare pentru viitorul transporturilor din UE. Carmen Avram Co reclama presupuse jocuri de culise

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi, care se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor.

Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE

Rovana Plumb a reusit sa achite datoria de 800. 000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE. Cum a reusit oficialul sa restituie suma? Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800. 000 de lei Rovana Plumb a transmis, luni, 30 septembrie Comisiei juridice a Parlamentului European JURI) ca si-a platit datoria de 800. 000 de .

Victor Ponta vrea sa devina comisar european, dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb

Victor Ponta vrea sa puna mana pe postul de comisar european dupa respingerea candidaturii Rovanei Plumb. Liderul Pro Romania vrea sa faca un troc cu PSD. Acesta promite sa nu sustina motiunea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )