Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila a fost vizitata de un fost premier francez: Care a fost scopul intalnirii (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila a fost vizitata de un fost premier francez: Care a fost scopul intalnirii (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit luni la Palatul Victoria pe fostul premier francez Dominique de Villepin, actualmente implicat in domeniul consultantei internationale. Acesta a fost insotit la Guvern de. continuă pe B1

Schimbare de ULTIMA ORA in Guvern! VIORICA DANCILA a luat decizia NEASTEPTATA

Cornelia Nagy a fost numita in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Oficiului National pentru Achizitii Centralizate, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dancila. Decizia a fost.

Viorica Dancila a explicat de ce a votat in 2015 pentru casatoriile gay: Asa este democratia (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a explicat votul favorabil pe care l-a dat in 2015 in Parlamentul European, pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay. Dancila sustine ca documentul respectiv indemna tarile.

Viorica Dancila a votat, in 2015, in Parlamentul European, un raport care sustinea casatoria intre persoanele de acelasi sex

Premierul Viorica Dancila a votat in anul 2015, atunci cand era europarlamentar, in favoarea unui raport referitor la drepturile omului, prin care statele memebre UE erau incurajate sa reflecteze la.

VIDEO Viorica Dancila, nou sir de gafe, intr-o vizita de lucru: Am vazut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea

Premierul Viorica Dancila s-a remarcat, vineri, aflata in vizita de lucru la Bacau, printr-un nou sir de gafe. Cele mai flagrante greseli de exprimare s-au regasit in fraza ne-am trezit dintr-o data cu tara cu mii de calamitati, cu multe aluviuni si cu multe probleme create datorita intemperiilor vremii, dar si in am vazut anumite lucruri care nu sunt conforme cu realitatea.

Viorica Dancila, pusa la colt de Frans Timmermans: Premierul, somat sa raspunda la 18 intrebari dure adresate de Comisia Europeana

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a adresat o scrisoare premierului Viorica Dancila , prin care ii solicita sa raspunda la 18 intrebari referitoare la modificarile codurilor penale.

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil: A DAT CU CAPUL DE ELICOPTER!

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil. Premierul s-a dat cu capul de usa elicopterului, la sosirea in localitatea Borca, judetul Neamt, scrie Observator. tv. Dancila a mers, vineri, cu.

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil: A DAT CU CAPUL DE ELICOPTER! (VIDEO)

Viorica Dancila reuseste inca un moment memorabil. Premierul s-a dat cu capul de usa elicopterului, la sosirea in localitatea Borca, judetul Neamt, scrie Observator. tv. Dancila a mers, vineri, cu.

Viorica Dancila, la Festivalul Vinului: Premierul a mers la Focsani imediat dupa ce a votat la referendum (VIDEO)

Dupa ce s-a prezentat la vot sambata dimineata, premierul Viorica Dancila a mers la Focsani, la Festivalul International al Vinului. Prim-ministrul a vizitat un targ cu produse locale, a stat de vorba cu.

Si-a dat seama si Viorica Dancila: Avem o problema legata de forta de munca... Premierul se lauda ca a crescut salariile medicilor la 4.000 de euro

Viorica Dancila pare sa constientizeze de-abia acum ca Romania are o grava problema legata de forta de munca. Ea a declarat, sambata, ca este important ca romanii plecati in strainatate sa fie.

Viorica Dancila, despre votul din 2015, din Parlamentul European, in favoarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex: Romanii se pot gandi

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, referitor la votul favorabil din Parlamentul European pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay, ca documentul respectiv indemna institutiile sa se gandeasca legat de casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Eu cred ca romanii se pot gandi, a declarat premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )