Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorica Dancila a explicat de ce a votat in 2015 pentru casatoriile gay: Asa este democratia (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila a explicat de ce a votat in 2015 pentru casatoriile gay: Asa este democratia (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a explicat votul favorabil pe care l-a dat in 2015 in Parlamentul European, pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay. Dancila sustine ca documentul respectiv indemna tarile. continuă pe B1

Viorica Dancila a votat, in 2015, in Parlamentul European, un raport care sustinea casatoria intre persoanele de acelasi sex

Premierul Viorica Dancila a votat in anul 2015, atunci cand era europarlamentar, in favoarea unui raport referitor la drepturile omului, prin care statele memebre UE erau incurajate sa reflecteze la.

Viorica Dancila, despre votul din 2015, din Parlamentul European, in favoarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex: Romanii se pot gandi

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, referitor la votul favorabil din Parlamentul European pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay, ca documentul respectiv indemna institutiile sa se gandeasca legat de casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Eu cred ca romanii se pot gandi, a declarat premierul.

47 de europarlamentari, scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila: Redefinirea familiei poate dauna copiilor din toate familiile

Un numar de 47 de europarlamentari i-au trimis o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila pe tema referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie, spunand ca Executivul este practic complice la i.

Documentul care arata ca Dancila sustine casatoriile gay doar ca a uitat

Contrar a ceea ce transmite PSD in aceasta vreme, inainte si in zilele referendumului anti-gay, Viorica Dancila avea alte opinii in 2015. Viorica Dancila, acum premierul Romaniei, a fost ani buni europarlamentar. in 2015, ea a votat la gramada cu alti europarlamentari un raport cu privire la casatorii si parteneriate civile intre persoane de acelasi [] .

Am votat pentru valorile in care eu cred

Premierul Viorica Dancila a votat, astazi dimineata, la referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, ea afirmand ca tema familiei este una importanta pentru toti si ca ea a votat pentru valorile in care crede. Dancila a mai spus ca aceasta consultare este expresia democratiei si ca fiecare avem datoria sa ne exprimam in legatura cu temele importante pentru societate.

Viorica Dancila, la Festivalul Vinului: Premierul a mers la Focsani imediat dupa ce a votat la referendum (VIDEO)

Dupa ce s-a prezentat la vot sambata dimineata, premierul Viorica Dancila a mers la Focsani, la Festivalul International al Vinului. Prim-ministrul a vizitat un targ cu produse locale, a stat de vorba cu.

VIDEO Viorica Dancila, primita in Neamt cu aplauze si lacrimi: Felicitari pentru ce-ati vorbit la Bruxelles! Nu va dati batuta, doamna prim-ministru!

Prim-ministrul Viorica Dancila a vizitat vineri, 5 octombrie, mai multe santiere deschise in localitati din Bacau si Neamt pentru reabilitarea infrastructurii hidrotehnice afectate de inundatiile din iunie-iulie.

Eroina. Viorica Dancila, aplaudata in picioare in sedinta de guvern, pentru prestatia de la Strasbourg

La inceputul sedintei de Guvern, ministrii s-au ridicat in picioare si au aplaudat-o pe Viorica Dancila pentru prestatia avuta in plenul Parlamentului European, acolo unde a sustinut un discurs critic la adresa UE, potrivit Digi 24.

Viorica Dancila, date de ultima ora despre organizarea referendumului: in ce stadiu se afla pregatirile (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca autoritatile sunt in calendarul propus in ceea ce priveste pregatirea tehnica pentru referendumul din 6 si 7.

Viorica Dancila si rusinea Europei

Discursul premierului Romaniei, Viorica Dancila, sustinut in Parlamentul European a aratat, pe langa manipulari, minciuni si jumatati de adevar, o duritate fara precedent. Pentru un observator neutru sa spunem, din Franta), discursul a putut fi catalogat drept reactie exagerata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )