Libnet.ro
UNICEF

17:16

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama: Este un caz complicat, cu multa tristete

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri despre cazul Sorinei, fetita din Mehedinti, ca se asteapta ca toate autoritatile implicate sa-si faca datoria foarte bine si sa rezolve chestiunea. E un caz.

Prima reactie a lui Iohannis in cazul Sorinei: Este un caz complicat, cu multa tristete. Ma astept ca toate autoritatile sa-si faca datoria

Presedintele Klaus Iohannis face primele comentarii in cazul fetitei luate cu forta din casa fostei asistente maternale din Baia de Arama.

Iohannis, despre sansele lui Kovesi la sefia Parchetului European: Sunt sanse bune, dar garantat nu este

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi are sanse bune pentru a prelua conducerea Parchetului European, dar ca functia nu este garantata. El a precizat ca postul de procuror-sef european nu intra la negocierile pentru comisari si vicepresedinti ai PE.

Iohannis, despre Sectia speciala pentru procurori: Guvernul sa vina cu o initiativa care va corecta aceasta anomalie

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, Executivului sa vina urgent cu o initiativa legislativa care va corecta situatia legata de Sectia speciala pentru procurori, pe care a numit-o o.

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt prea mici, se impunea o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, ca a promulgat legea pensiilor dupa ce a vorbit cu premierul Viorica Dancila care l-a asigurat ca exista bani de pensii. Seful statului a mai spus ca era necesara o astfel de lege pentru ca existau inechitati in sistem, iar pensiile sunt prea mici.

Iohannis, despre legea pensiilor: Pensiile sunt mici si se impune o astfel de lege. Premierul m-a asigurat ca sunt bani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a promulgat noua lege a pensiilor deoarece o astfel de lege se impune, in contextul in care pensiile sunt mici si exista inechitati, iar premierul Viorica Dancila i-a dat asigurari ca sunt bani pentru pensii.

Klaus Iohannis se intalneste cu liberalii. Rares Bogdan: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste marti dupa-amiaza cu liderii liberali, pentru discutii pe tema strategiei pentru perioada urmatoare. Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook: Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus. Din delegatia PNL ar urma sa faca parte Ludovic Orban, Rares Bogdan si alti lideri ai partidului.

Klaus Iohannis recunoaste ca pensiile romanilor sunt prea mici. Ce a discutat cu Viorica Dancila pe aceasta tema

Klaus Iohannis a afirmat astazi ca pensiile romanilor sunt prea mici. De asemenea, a explicat de ce a promulgat legea pensiilor, dar a si marturisit ca a fost asigurat de Dancila ca sunt bani pentru majorarea indemnizatiilor. Klaus Iohannis afirma ca pensiile romanilor sunt prea mici Presedintele Romaniei a explicat astazi, 10 iulie, ca indemnizatiile .

KLAUS IOHANNIS: Raportul GRECO - cartonas rosu pentru PSD-ALDE

ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca va avea actiuni comune cu PNL, al carui candidat va fi la alegerile din toamna, urmand sa aiba o abordare de campanie asa cum se asteapta romanii. ---- * ACTUALIZARE Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, in contextul promulgarii Legii pensiilor, ca se impunea un astfel de act normativ, pensiile fiind prea mici.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pensiilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind sistemul public de pensii, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )