Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marcel Vela, ministrul de Interne: Problema de la Timisoara se referea la atributiile si competentele Politiei nationale si Politiei Locale, care de multe ori fie se suprapun, fie sunt contradictorii (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela, ministrul de Interne: Problema de la Timisoara se referea la atributiile si competentele Politiei nationale si Politiei Locale, care de multe ori fie se suprapun, fie sunt contradictorii (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat luni, in direct pe B1 TV, ca problema de la Timisoara se referea la ceea ce inseamna pe fond, nu pe forma, tot ceea ce tine de Politia nationala,. continuă pe B1

Marcel Vela, ministrul de Interne: Au existat abuzuri din partea Politiei, dar nu tolerez niciunul si la fiecare am luat atitudine. Cetatenii sa se adreseze autoritatilor daca se simt nedreptatiti

Marcel Vela, ministrul de Interne, a subliniat ca nu tolereaza niciun fel de abuz din partea Politiei, dar recunoaste ca au existat situatii de genul, explicand ca a luat atitudine la fiecare dintre ele.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Marcel Vela:Un politist local care protejeaza un parc din Timisoara are 8-9.000 de lei, iar un politist din MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, sambata seara, la Digi 24, ca ar trebui sa existe o delimitare clara intre Politia nationala si cea locala, precizand ca cele doua institutii vor fi redenumite in urma unor analize.

Marcel Vela: Un politist local care protejeaza un parc din Timisoara are 8-9.000 de lei, iar un politist din MAI care isi risca viata are jumatate

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat, sambata seara, ca ar trebui sa existe o delimitare clara intre Politia nationala si cea locala.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, apel catre romani, de 1 mai: Haideti sa avem un comportament corect. Trebuie sa mai rezistam putin pentru o perspectiva optimista (VIDEO)

Cu ocaia zilei de 1 mai ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a publicat un apel pe Facebook, in care ii indeamna pe romani sa respecte restrictiile impuse pentru raspandirea COVID-19. Ministrul.

Pot romanii sa faca nunta dupa 15 mai? Raspunsul ministrului de Interne, Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat, joi, ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de cetateni.

Exclusiv! Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Ministrul Marcel Vela, despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre masurile care vor fi aplicate pe durata starii de alerta.

Avem voie sau nu sa iesim din localitate pentru drumetii? Ce spune ministrul Marcel Vela

La scurt timp dupa declaratia lui Klaus Iohannis care a anuntat ca Romania va scapa de starea de urgenta si va trece la starea de alerta dupa 15 mai, ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizari.

Marcel Vela a transmis vineri un mesaj de 1 Mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri, un mesaj de 1 Mai in care multumeste tuturor angajatilor MAI care sarbatoresc prin munca si sunt la datorie pentru a limita raspandirea virusului. Potrivit lui Vela, de 1 Mai, cu totii aveam planuri de obicei, ne vedeam cu prietenii si cu cei dragi si petreceam, oricum, dar nu asa. Ministrul face apel la un comportament corect pentru a avea o perspectiva optimista.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )