Libnet.ro
UNICEF

08:15

VICTOR PONTA: Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 VICTOR PONTA: Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Timisoara, ca pentru partidul sau ar fi mai bine sa existe alegeri anticipate, dar ca exista o intelegere intre PNL si PSD pe aceasta tema, chiar daca isi mai dau tepe intre ei. Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri, ceea ce e o veste buna, dar costisitoare, a sustinut Victor Ponta. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Decat o alianta cu Basescu, mai bine cu Viorel si cu Vulpita

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, exclude orice alianta cu PMP sau cu ALDE. Ponta a afirmat ca, decat o alianta cu Traian Basescu, mai bine cu Viorel si Vulpita, doua personaje ridicole prezentate la TV pentru a stoarce audienta.

Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament. Totul se intampla mult mai rapid si mai usor

Printr-un act normativ oficializat recent. este vorba de 0 noua procedura pentru schimbarea furnizorului de gaz si curent, s-a stabilit o procedura mai simpla pentru schimbarea furnizorului de curent si gaze, aceasta aplicandu-se incepand dindata de 12 februarie, anul curent. Veste buna pentru romanii cu centrala termica de apartament Astfel ca, fata de situatia din .

EUGEN TOMAC: Decizia CCR privind bugetul, o veste buna

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat ca decizia CCR pe tema adoptarii bugetelor de stat si asigurarilor sociale de stat reprezinta o veste buna, dar a subliniat ca angajarea raspunderii Guvernului pe astfel de subiecte trebuie sa fie o exceptie.

Lovitura data de Victor Ponta. Pro Romania a facut o racolare-surpriza

Victor Ponta incearca sa intre cat mai pregatit in urmatoarele batalii politice.

Victor Ponta, scenarii pentru locale si parlamentarele anticipate: PSD va lua 25% singur si intre 32-35%, daca va fi in alianta cu Pro Romania

Victor Ponta arunca in spatiul public doua scenarii cu privire la alegerile locale si parlamentarele anticipate. Fostul premier considera ca PSD va lua 25% singur si intre 32-35%, daca va fi in alianta cu Pro Romania.

Victor Ponta, despre decizia CCR privind OUG 114: Daca as fi consultant la orice firma mare din Romania nu as sti ce sa le spun, ce e in vigoare, ce se va intampla (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, decizia prin care judecatorii de la CCR au declarat drept neconstitutionale.

Ponta a dezvaluit de ce are o relatie foarte rea cu Orban: Din cauza unor lucruri care nu tin de politica. E ceva vechi

Victor Ponta a dezvaluit de ce are o relatie personala foarte rea! cu Ludovic Orban. Mai exact, liderul Pro ROmania este suparat pe premierul demis pentru ca acesta a depus o plangere la ANI, in 2014, nu doar pe numele sau, premier la acea vreme, ci si pe numele sotiei, Daciana Sarbu, potrivit Digi24. ro.

Surse: Ponta, interzis in PSD. Firea e singura care-l mai sustine. Ce lideri cu greutate s-au revoltat

Mai multi lideri social-democrati incearca sa blocheze alianta dintre PSD si ProRomania, sustin surse politice pentru Adevarul. Cei mai vehementi sunt: Lia Olguta Vasilescu, Mihai Tudose, Claudiu Manda si Marian Oprisan. La polul opus, Gabriela Firea e singura care sustine cu tarie revenirea lui Ponta in partid, desi restul primarilor PSD din Capitala se opun, pe motiv ca Ponta nu vine cu zestre electorala. Dimpotriva.

Primaria Capitalei, veste buna pentru bucuresteni. S-au finalizat lucrarile care au paralizat traficul in Bucuresti

Bucurestenii au parte de o veste minunata. Se pare ca linia de tramvai 41 isi reia circulatia normala pe Podul Grant incepand de sambata dimineata, ca urmare a finalizarii lucrarilor de consolidare a podului, a anuntat Primaria Capitalei.

Victor Ponta, scandal cu un fruntas din Ministerul Sanatatii

Un mail ce ar fi fost scris de ministrul Sanatatii, Victor Costache, si trimis secretarului de stat .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2847 seconds )