Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai pregnante subiecte de politica externa, comentate de Cristian Diaconescu in direct pe B1 TV: De la schimbarea de guvern din Franta, la reforma constitutionala din Rusia (VIDEO)

B1 B1,
Cele mai pregnante subiecte de politica externa, comentate de Cristian Diaconescu in direct pe B1 TV: De la schimbarea de guvern din Franta, la reforma constitutionala din Rusia (VIDEO)

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a comentat, vineri seara, in direct pe B1 TV, doua dintre cele mai pregnante subiecte de politica externa de pe scena globala, schimbarea de premier din Franta si vo. continuă pe B1

Cele mai pregnante subiecte de politica externa, comentate de Cristian Diaconescu in direct pe B1 TV: De la schimbarea de guvern din Franta, la reforma constitutionala din Rusia (VIDEO)

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a comentat, vineri seara, in direct pe B1 TV, doua dintre cele mai pregnante subiecte de politica externa de pe scena globala, schimbarea de premier din Franta si vo.

Super reduceri la eMAG: categoria cu cele mai mici preturi pentru televizoare, telefoane si nu numai

EMAG a adunat la un loc cateva dintre cele mai bune reduceri de care sa profiti in perioada asta, independent de aparate de aer conditionat. Iar daca vrei un televizor, acum e un moment.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Tarom reia o serie de zboruri comerciale catre unele dintre cele mai solicitate destinatii

Compania TAROM a anuntat oficial reluarea zborurilor comerciale regulate dintre Bucuresti si doua dintre cele mai solicitate destinatii, ambele rute urmand sa fie operate de vineri 3 iulie.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Top 10 cele mai bune filme cu Tom Cruise

Superstarul in varsta de 57 de ani a realizat mai mult de 40 de filme in cariera sa, cu incasari de miliarde de dolari. Revista Forbes l-a numit cea mai puternica celebritate din lume in 2006. Actorul a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )