Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dacian Ciolos a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau despre ridicarea vizelor pentru romani

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau despre ridicarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, marti, la New York, cu omologul sau canadian, Justin Trudeau. in cadrul discutiei cei doi au vorbit si despre ridicarea vizelor pentru romanii care merg in Canada, concluzia fiind ca exista perspective bune pentru ridicarea acestora. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul canadian Justin Trudeau. Cei doi au discutat despre regimul de liberalizare a vizelor

Premierul Dacian Ciolos a avut, marti, la New York, o intrevedere cu omologul sau canadian Justin Trudeau, in cadrul careia au discutat despre ridicarea vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Canada.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul Canadei pentru a discuta liberalizarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos a avut marti, in marja reuniunii ONU de la New York, o intrevedere cu premierul canadian Justin Trudeau, dedicata in principal problemei liberalizarii vizelor pentru cetatenii romani.

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, anunt despre viitorul politic al lui Dacian Ciolos

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, considera ca premierul Dacian Ciolos si-ar putea gasi cu usurinta locul in viitorul Guvern, daca ar dori si-si continue activitatea, fiind, in opinia sa,.

Premierul Dacian Ciolos prezinta luni in Parlament starea economiei

Premierul Dacian Ciolos prezinta, luni, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului, situatia economica a Romaniei, invitatia fiind facuta de grupul parlamentar PSD, care i-a cerut primului-ministru ca arate care este situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare.

Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Dacian Ciolos va participa la Ora Premierului in Parlament la ora 14:30, potrivit programului anuntat de Guvern.

Dacian Ciolos lamureste problema vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Ciolos a anuntat miercuri ca, in cateva saptamani, va exista un raspuns mai concret din partea Canadei legat de termenii in care se va proceda la eliminarea.

Dacian Ciolos: Stiu ca exista unii ministri care se gandesc sa candideze, dar in momentul in care o vor face vor trebui sa paraseasca Guvernul

Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca in momentul in care unii ministri vor decide sa se inscrie pe listele de candidaturi la alegerile parlamentare, vor trebui sa plece din Guvern,.

Dacian Ciolos, in centrul unei gafe la New York. Ce apare in fotografia postata de premier pe Facebook

Dacian Ciolos se aflla in aceasta perioada la New York unde are programate mai multe intalniri la nivel inalt. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii din timpul.

Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi

S-au folosit aici cuvinte mari, inclusiv legate de patriotism, apropo de acest Guvern tehnocrat, care e vandut strainatatii, care lucreaza impotriva Romaniei, care nu da socoteala in fata Parlamentului. Sunt prezent in fata Parlamentului sa dau socoteala, la cateva zile dupa ce mi s-a solicitat aceasta. ) Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult. Nu am nevoie de lectii legat de patriotism, a afirmat luni premierul Dacian Ciolos, la dezbaterea din plenul Parlamentului, unde a fost invitat sa prezinte situatia economica a tarii.

Liviu Dragnea l-a criticat pe premier ca vorbeste limba tehnocratilor. Dacian Ciolos: Nu vorbesc si nici nu vreau sa invat limba romana a demagogiei, a populismului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, luni, pe premierul Dacian Ciolos, de la tribuna Parlamentului, unde a sustinut ca seful Executivului nu a vorbit in limba romana, ci in limba tehnocratilor, atunci cand a prezentat situatia economiei romanesti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2988 seconds )