Libnet.ro
UNICEF

22:30

Presedintele Klaus Iohannis depune o coroana de flori in memoria victimelor de la Clubul Colectiv si a anuntat ca va promulga legea care permite decontarea tratamentelor in tara si strainatate pentru raniti

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis depune o coroana de flori in memoria victimelor de la Clubul Colectiv si a anuntat ca va promulga legea care permite decontarea tratamentelor in tara si strainatate pentru raniti

Presedintele Klaus Iohannis depune, vineri, o coroana de flori in memoria victimelor de la Clubul Colectiv, la implinirea a cinci ani de la tragedie. Seful statului a anuntat ca va promulga, tot vineri, legea care prevede ca plata pentru tratamentul in tara si in strainatate al persoanelor implicate in tragedia de la clubul Colectiv, pe 30 octombrie 2015, sa fie suportata din bugetul Ministerului Sanatatii, potrivit news. ro. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Klaus Iohannis va depune, vineri, de la ora 09. 00, o coroana de flori in momoria victimelor de la Clubul Colectiv. Coroana va fi depusa chiar in locul in care a avut loc tragedia acum cinci ani. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori in memoria victimelor din Colectiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a depus, vineri dimineata, o coroana de flori in memoria victimelor de la clubul Colectiv, la cinci ani de la tragedia care a indurerat o tara intreaga. Tot in aceasta zi, seful.

Klaus Iohannis va depune o coroana de flori in memoria victimelor de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis depune, azi, o coroana de flori in memoria victimelor de la Clubul Colectiv, la implinirea a cinci ani de la tragedie. Seful statului a anuntat ca va promulga, tot vineri, legea care prevede ca plata pentru tratamentul in tara si in strainatate al persoanelor implicate in tragedia de la clubul Colectiv, pe 30 octombrie 2015, sa fie suportata din bugetul Ministerului Sanatatii.

Presedintele Klaus Iohannis va promulga vineri legea care permite decontarea tratamentului pe toata durata vietii victimelor de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri, ca va promulga peste doua zile, legea care permite decontarea tratamentului pe toata durata vietii victimelor de la Colectiv.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care prevede gratuitate la serviciile publice de transport si pentru elevii din invatamantul preuniversitar privat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale nr. 12011, astfel incat serviciile publice de transport sa devina gratuite si pentru elevii din i.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind inasprirea pedepselor pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind inasprirea pedepselor pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Legea prevede introducerea violului si a actului sexual cu un minor printre.

Presedintele Klaus Iohannis: Lupta cu virusul se desfasoara pe doua fronturi in zona de preventie si in spitale Avem 3.065 de paturi de Terapie Intensiva pentru toti pacientii si 2.252 de ventilatoare mecanice (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o serie de precizari, marti, la capatul discutiei cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, si mai multi experti, care i-au prezentat o analiza a resurselor din.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cum vor fi cheltuite cele 80 de miliarde de euro de la UE: Autostrazi, Sanatate, Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre Planul national de redresare si rezilienta pe care Romania il va urma pentru a iesi din criza generata de pandemia de coronavirus. Seful statului a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta la palatul Cotroceni, pe ce se vor duce 80 de miliarde de euro, bani europeni, in urmatorii 9 ani - Autostrazi, Sanatate si Educatie.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis se declara consternat de atacul care a avut loc astazi la Nisa si subliniaza ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

KLAUS IOHANNIS: 4,1 miliarde euro - fonduri europene absorbite in primul an de guvernare PNL

Gradul de absorbtie a fondurilor europene a crescut considerabil in ultimul an, in guvernarea PNL, comparativ cu guvernarile PSD, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la conferinta de presa pe care a sustinut-o aseara, la Palatul Cotroceni, in urma intalnirii pe care avut-o cu premierul Ludovic Orban si cu ministrii cu responsabilitati in programele finantate din fondurile Uniunii Europene.

KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare si impreuna cu el cauta solutii pentru limitarea raspandirii virusului. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme, a afirmat seful statului, referindu-se la prezenta lui Marcel Ciolacu intr-un restaurant, fara a respecta normele sanitare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )