Libnet.ro
UNICEF

11:15

KLAUS IOHANNIS: 4,1 miliarde euro - fonduri europene absorbite in primul an de guvernare PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: 4,1 miliarde euro - fonduri europene absorbite in primul an de guvernare PNL

Gradul de absorbtie a fondurilor europene a crescut considerabil in ultimul an, in guvernarea PNL, comparativ cu guvernarile PSD, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la conferinta de presa pe care a sustinut-o aseara, la Palatul Cotroceni, in urma intalnirii pe care avut-o cu premierul Ludovic Orban si cu ministrii cu responsabilitati in programele finantate din fondurile Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

Sansa unica a Romaniei: 80 de miliarde de euro din fonduri europene pentru dezvoltare. Cum a dovedit PNL ca stie sa foloseasca banii europeni

Romania are in fata, in anii ce vin, sansa istorica a unei dezvoltari rapide. 80 de miliarde euro, bani europeni, sunt la dispozitia Romaniei pentru investitii si modernizare. O fereastra scurta de oportunitate, de numai cativa ani, ce poate fi exploatata la maximum doar de un guvern PNL, cu experienta dovedita a succeselor ce au transformat deja orase si judete romanesti cu fonduri europene.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cum vor fi cheltuite cele 80 de miliarde de euro de la UE: Autostrazi, Sanatate, Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre Planul national de redresare si rezilienta pe care Romania il va urma pentru a iesi din criza generata de pandemia de coronavirus. Seful statului a explicat, intr-o conferinta de presa tinuta la palatul Cotroceni, pe ce se vor duce 80 de miliarde de euro, bani europeni, in urmatorii 9 ani - Autostrazi, Sanatate si Educatie.

Klaus Iohannis, sedinta pe tema fondurilor europene: Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului, convocati la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotorceni, o sedinta pe tema fondurilor europene, informeaza Administratia Prezidentiala. La discutiile care sunt programate la ora 15. 00 vor.

Klaus Iohannis, inainte de videoconferinta cu membrii Consiliului European: Ne aflam din pacate intr-un veritabil val doi al pandemiei. Se inregistreaza recorduri negative in majoritatea tarilor europene (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis asustinut joi seara o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile sefului statului au avut loc inainte de participarea acestuia la o videoconferinta cu membrii.

Klaus Iohannis, despre masurile indraznete impotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: Cautam sa ne punem de acord cu aceste masuri, in special cu inchiderideschideri de granite si transport (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca masurile indraznete impotriva Covid-19, cerute de presedinta Comisiei Europene, sunt adaptatein.

Klaus Iohannis, dupa sedinta pe tema fondurilor UE: Am analizat stadiul pregatirii planului national de redresare si rezilienta. Am stabilit 12 directii prioritare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa o sedinta pe tema fondurilor europene, la care au fost invitati premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, ca a fost analizat stadiul pregatirii.

Klaus Iohannis, anunt categoric dupa cea mai neagra zi din Romania. Totul e din ce in ce mai rau

In cadrul unei sedinte de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca ne asteapta o perioada dificila si sunt necesare eforturi pentru a tine epidemia sub control. Anuntul lui Klaus Iohannis dupa ce mai neagra zi din Romania Dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, la care au participat si ministrul Sanatatii si .

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului

Presedintele Klaus Iohannis se declara consternat de atacul care a avut loc astazi la Nisa si subliniaza ca Romania este alaturi de Franta in lupta impotriva extremismului.

KLAUS IOHANNIS: Din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca din fericire, acum, in pandemie, e PNL la guvernare si impreuna cu el cauta solutii pentru limitarea raspandirii virusului. Cum credeti ca ar fi fost cu o guvernare PSD, daca conducerea PSD-ului nu respecta cele mai elementare norme, a afirmat seful statului, referindu-se la prezenta lui Marcel Ciolacu intr-un restaurant, fara a respecta normele sanitare.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre evolutia epidemiei: Nu trebuie sa cautam vinovati (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu trebuie cautati vinovati in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis: Nu trebuie s.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )