Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele PSD Marcel Ciolacu si alti doi lideri PSD au primit rezultatul testului COVID. Care este verdictul

Antena3 Antena3,
Presedintele PSD Marcel Ciolacu si alti doi lideri PSD au primit rezultatul testului COVID. Care este verdictul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat dupa ce s-a intalnit inainte de alegeri cu trei lideri PSD Salaj care ulterior au fost testati pozitiv pentru coronavirus. intalnirea a avut loc la un miting electoral din Zalau la care au mai participat si Vasile Dincu si Paul Stanescu. continuă pe Antena3

Lideri PSD Salaj, dignosticati cu COVID - 19. Vineri s-au intalnit cu Marcel Ciolacu

Mai multi lideri PSD Salajau fost depistati cu Covid-19si au ajuns in spital. Acestia s-au intalnit vineri, inaintea alegerilor locale,cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu si cu alti.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va face plangere la Parchetul General pentru situatia de la Sectorul 1

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor face plangere la Parchetul General in cazul situatiei de la Biroul Electoral al Sectorului 1, spunand ca acolo au fost zeci de incalcari ale legii, iar aceste decizii au fost luate de presedintele BES.

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

Marcel Ciolacu va cere anularea alegerilor pentru Primaria Capitalei si pentru Sectorul 1: Organele de ancheta trebuie sa actioneze din noaptea aceasta

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa aparitia imaginilor in care mai multi membri USR-PLUS au patruns in sala unde erau sacii cu buletinele de vot si au sustras mai multi saci, din Biroul Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1. Ciolacu spune ca va cere anularea alegerilor.

PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre scandalul din Sectorul 1: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie pe pagina sa de Facebook privind imaginile din Biroul Electoral din Sectorul 1, aparute in presa. in emisiunea de miercuri seara a lui Mihai Gadea, de pe Antena 3, a fost sugerat ca identitatea uneia dintre persoanele prezente in camera cu saci ar fi consilierul candidatei USR-PLUS Clotilde Armand, Nicolaescu Andrei Cristian, candidat la randul sau pe listele Consiliului Local al Sectorului 1.

Surpriza! Ce functie vrea Marcel Ciolacu sa-i propuna Gabrielei Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca inca nu a vorbit cu Gabriela Firea dupa infrangerea acesteia de la alegerile locale pentru Primaria Capitalei. Acesta a precizat si ce functie vrea sa-i propuna Gabrielei Firea.

Marcel Ciolacu: Romanii au intotdeauna dreptate. in acest moment, din toate statisticile, domnul Nicusor Dan este primarul general al Capitalei (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca, potrivit tuturor statisticilor, Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei. Liderul social-democrat a precizat ca urmeaza.

MARCEL CIOLACU: USR PLUS au castigat pe greselile facute de cele doua partide mari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca victoriile repurtate de Alianta USR-PLUS la alegerile din 27 septembrie se datoreaza greselilor facute de PNL si PSD sau saturatiei la care a ajuns electoratul dand exemplu, in acest sens, judetele Braila si Vrancea.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce a fost la o intalnire cu lideri PSD Salaj confirmati cu virusul

Liderul PSD Marcel Ciolacu si secretarul general al partidului Paul Stanescu s-au izolat la domiciliu marti, dupa ce saptamana trecuta au participat la un eveniment electoral alaturi de lideri ai PSD Salaj confirmati apoi cu COVID-19. Marcel Ciolacu a confirmat pentru HotNews. ro ca si-a facut testul pentru COVID-19 si asteapta rezultatele.

Marcel Ciolacu si-a facut testul anti-COVID si a intrat in izolare dupa ce s-a intalnit cu lideri PSD Salaj testati pozitiv

Liderul PSD Marcel Ciolacu si-a facut miercuri testul COVID-19 si a decis sa intre in izolare dupa ce, in timpul unui miting electoral, acesta s-a intalnit cu mai multi lideri PSD Salaj care au fost confirmati ulterior pozitiv cu COVID-19, arata surse citate de G4Media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )