Libnet.ro
UNICEF

17:30

Radu Tincu: Cu cat vom ocupa mai mult spitalele cu pacienti cu coronavirus, alti pacienti nu vor mai putea sa beneficieze de servicii medicale Populatia trebuie sa se comporte ca si cum restrictiile de lockdown ar fi necesare (VIDEO)

B1 B1,
Radu Tincu: Cu cat vom ocupa mai mult spitalele cu pacienti cu coronavirus, alti pacienti nu vor mai putea sa beneficieze de servicii medicale Populatia trebuie sa se comporte ca si cum restrictiile de lockdown ar fi necesare (VIDEO)

Cu cat vor fi mai multi pacienti bolnavi de coronavirus, un numar proportional de pacienti cu alte patologii nu vor mai putea accesa sistemul de sanatate publica, a explicat Radu Tincu, medic primar ATI la. continuă pe B1

Ce trebuie sa faca toti bolnavii COVID dupa trei luni de la vindecare. Dr. Radu Tincu: E obligatoriu!

Medicul Radu Tincu, specialist ATI la Spitalul Floreasca, aflat in prima linie in lupta cu coronavirusul, atrage atentia ca virusul poate produce niste anomalii serioase la nivelul plamanilor, astfel ca, dupa vindecare, fiecare bolnav trebuie sa mai faca unele investigatii medicale.

Radu Tincu: Numarul urias de cazuri din ultima perioada va genera un procent proportional de decese Situatia se va agrava si la Terapie Intensiva (VIDEO)

Dr. Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a explicat ca singura posibilitate de a gestiona pacientii din Terapie Intensiva, unde numarul celor internati ar putea creste, ar fi ca sistemul sanitar.

Medicul Radu Tincu: 9.000 de cazuri COVID pe zi e inacceptabil, trebuie sa ajungem la 3.000. Presiunea a devenit uriasa

Medicul Radu Tincu, de la sectia ATI aSpitalului Floreasca din Capitala, este ingrijorat de numarul mare de cazuri de pe sectiile de Terapie Intensiva. Acesta spune ca presiunea a devenit.

Dr. Radu Tincu: 9.000 de cazuri COVID pe zi e inacceptabil, trebuie sa ajungem la 3.000. Presiunea a devenit uriasa

Medicul Radu Tincu, specialist ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, se arata ingrijorat de situatia de la Terapie intensiva, desi cazurile noi de COVID au scazut in ultimele 24 de ore.

CORINA POPESCU, ELECTRICA: Strategia noastra este sa intram mai mult pe partea de productie de energie regenerabila

Strategia Electrica EL) este sa intre pe viitor mai mult pe partea de productie de energie regenerabila, a afirmat, astazi, Corina Popescu, directorul general al companiei, in cadrul conferintei Eurogas CEEC 2020, organizata de Eurogas si Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

CORONAVIRUS |Elvetia: Economia a crescut cel mai mult in patru decenii dupa ridicarea lockdown-ului

Economia elvetiana a crescut cel mai mult din cel putin 1980 in cel de-al treilea trimestru, pe masura ce activitatea comerciala s-a recuperat dupa lockdownul impus pentru a stopa raspandirea pandemiei de.

CORONAVIRUS |Studiu: Covid-19 poate cauza anomalii la nivelul plamanilor detectabile dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost infectat

Coronavirusul poate cauza anomalii la nivelul plamanilor ce pot fi detectate si dupa mai mult de trei luni de cand pacientul a fost testat pozitiv, potrivit unui studiu Oxford University. Pentru cercetarea.

FMI: Zona euro ar putea avea nevoie de mai mult sprijin monetar si fiscal

Guvernele din zona euro si Banca Centrala Europeana ar putea avea nevoie sa furnizeze mai mult sprijin monetar si fiscal decat s-a estimat initial, din cauza efectelor celui de-al doilea val al al pandemiei de coronavirus Covid-19), se arata intr-un raport al Fondului Monetar International, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Dosarul Wuhan. Mai multe documente arata greselile facute de China in primele etape ale pandemiei (VIDEO)

China a incercat pana acum sa dea vina pe toata lumea pentru pandemia de coronavirus si a respins acuzatiile care i-au fost aduse. Cu toate acestea, mai mult documente divulgate presei arata greselile facute de.

El este barbatul pe care Ducesa Camilla l-a iubit cel mai mult! Nu e Printul Charles, ci un ofiter

Multi critici regali sustin ca viata la palatul britanic ar fi fost mult mai armonioasa daca Charles s-ar fi insurat in tinerete cu Camilla. S-ar fi evitat, astfel, un mariaj nefericit cum a fost cel cu Printesa Diana.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )