Libnet.ro
UNICEF

07:15

CNA: Spotul publicitar cu Smiley si Bartos, interzis la TV, din cauza copiilor electrocutati

Adevărul Adevărul,
CNA: Spotul publicitar cu Smiley si Bartos, interzis la TV, din cauza copiilor electrocutati

Un spot publicitar al Romtelecom, in care Smiley si Pavel Bartos merg pe un tren aflat in miscare, a fost interzis de la difuzare printr-o decizie luata de CNA, dupa ce Consiliul a fost informat ca ar fi crescut numarul copiilor care s-au electrocutat incercand sa imite imaginile din acest clip. continuă pe Adevărul

Pe scurt: Antena 1 - amenda de 80.000 de lei pentru 16 emisiuni Acces direct. Reclama cu Smiley si Bartos, interzisa din cauza unor minori electrocutati

CNA a amendat postul Antena 1 cu 80. 000 de lei pentru 16 editii ale emisiunii Acces direct, ce a incalcat reglementarile referitoare la limbaj si la protectia minorilor. Un spot Romtelecom in care Smiley si Pavel Bartos merg pe un tren aflat in miscare a fost interzis, dupa ce MAI a aratat ca ar fi crescut numarul copiilor electrocutati. Iar Liviu Mihaiu a cerut reluarea concursului pentru frecventele folosite pana anul trecut de Radio Guerrilla, dar CNA a amanat discutarea cazului.

Un spot publicitar cu Smiley si Bartos, interzis de CNA dupa cresterea alarmanta a numarului de copii si adolesceti electrocutati

Un spot publicitar al Romtelecom, in care Smiley si Pavel Bartos merg pe un tren aflat in miscare, a fost interzis de la difuzare printr-o decizie luata de CNA, dupa ce Consiliul a fost informat ca ar fi crescut numarul copiilor care s-au electrocutat incercand sa imite imaginile din acest clip.

Un spot publicitar cu Smiley si Bartos, interzis de CNA dupa cresterea alarmanta a numarului de copii si adolescenti electrocutati

Un spot publicitar al Romtelecom, in care Smiley si Pavel Bartos merg pe un tren aflat in miscare, a fost interzis de la difuzare printr-o decizie luata de CNA, dupa ce Consiliul a fost informat ca ar fi crescut numarul copiilor care s-au electrocutat incercand sa imite imaginile din acest clip.

Premierul ucrainean isi SCURTEAZA vizita la Roma din cauza situatiei din Ucraina

Premierul interimar ucrainean Arseni Iateniuk, aflat intr-o vizita la Roma, pentru a asista la canonizarea papilor Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a hotarat sa-si scurteze sederea din cauza.

Bogdan Stancu isi incheie sezonul din cauza unei accidentari

Atacantul roman Bogdan Stancu nu va mai putea evolua in acest sezon din cauza unei accidentari care il obliga sa se opereze la genunchi.

Kevin Bacon, la un pas sa-si piarda viata. Din cauza faimei

Mai bine mai tarziu decat niciodata sa-ti dai seama ca ai luat-o pe o panta gresita. Kevin Bacon a marturisit ca obisnuia sa fie obsedat de faima si chiar era sa-si piarda viata din cauza ei.

OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Europa este in alerta maxima in ceea ce priveste raspandirea poliomielitei din cauza scaderii vaccinarilor, aparitiei unor cazuri in zone de conflict si circulatiei virusului in Asia, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Wall Street inchide in scadere din cauza instabilitatii din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza inrijorarii investitorilor cu privire la reaparitia tensiunilor in Ucraina: Dow Jones a scazut cu 0,85%, iar Nasdaq cu 1,75%.

Sedinta apatica, din cauza numarului mare de Adunari Generale

Bursa a scazut cu 1,23%, iar actiunile Fondului Proprietatea au coborat cu 5,21% 4,2 bani), in ziua din care cumparatorii acestor titluri nu au mai avut dreptul sa incaseze dividendul special, de cinci bani/actiune, pe care Fondul il va distribui din reducerea capitalului social.

Guvernul a majorat bugetul Apararii din cauza crizei din Ucraina

Guvernul va majora deficitul bugetar cu aproximativ 0,2% din PIB, prin suplimentarea corespunzatoare, cu echivalentul a 700 milioane lei, a bugetului Ministerului Apararii, in contextul crizei din Ucraina, obtinand deja in acest sens acordul FMI si al.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )