Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Jared Leto, mesaj pentru fanii din Romania:Astept cu nerabdare sa ne intalnim la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jared Leto, mesaj pentru fanii din Romania:Astept cu nerabdare sa ne intalnim la Bucuresti

Inaintea concertului pe care trupa Thirty Seconds To Mars il va sustine la Bucuresti, pe 5 iulie, vocalul formatiei, Jared Leto, a transmis fanilor din Romania un mesaj plin de caldura. Laureat cu premiul Oscar in 2014, Leto le multumeste fanilor pentru rabdarea pe care au avut-o, acesta fiind primul concert al formatiei la noi tara. continuă pe Adevărul

Noul Ford Fiesta nu va fi produs si la Craiova. Americanii continua sa caute al doilea model pentru uzina din Romania

Ford a anuntat marti, 10 iunie, ca viitoarea generatie a Ford Fiesta va fi produsa in Europa exclusiv in Germania, disipandu-se astfel ideea ca macar o parte din productia modelului de clasa B sa fie mutata in Romania. Compania auto americana spune ca in continuare cauta oportunitati de a introduce un al doilea model de clasa mica in productie la uzina din Romania. Astfel, pe lista mai raman EcoSport, noul Ka, Tourneo Courier sau un model complet nou de segment B.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Catalin Voicu si alti trei puscariasi din Romania au castigat procese la CEDO din cauza conditiilor de detentie. In cazul Voicu, Romania a fost condamnata si pentru incalcarea dreptului la viata privata

Fostul senator PSD, Catalin Voicu si alti trei detinuti din Romania au castigat la CEDO impotriva statului roman invocand conditiile proaste de detentie, rezulta dintr-un comunicat de presa publicat marti de Curtea de la Strasbourg. Astfel, statul roman a fost condamnat in cauzele Bujorean v. Romania, Constantin Aurelian Burlacu v. Romania, Mihai Laurentiu Marin v. Romania si Voicu v. Romania pentru incalcarea articolului 3 din Conventie, referitor la tratamente degradante. Vezi atasat comunicatul CEDO).

Bancile din Romania pun la dispozitia Fiscului SUA informatii despre conturile americanilor

Peste 100 de banci, asiguratori, firme de brokeraj si administratori de fonduri din Romania s-au inregistrat pentru a pune la dispozitia SUA date despre americanii care au peste 50. 000 de dolari in conturi, odata ce statul roman a incheiat o intelegere de principiu cu SUA pentru transferul datelor, relateaza Mediafax.

Numarul bancilor din Romania ar putea sa scada cu un sfert

Sistemul bancar din Romania s-ar putea comprima pana in 2019, atunci cand este data tinta de aderare la euro. Astfel, in Romania ar putea ramane pana atunci aproximativ 30 de banci, fata de circa 40 in prezent. Unele dintre acele banci este posibil sa fie chiar banci noi fata de cele actuale. totul depinde insa de scenariul de crestere economica luat in calcul, portivit CEO-ului UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.

Cea mai scumpa toaleta publica din Romania, in valoare de zeci de mii de euro, la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea va avea cea mai scumpa toaleta publica din Romania. Primaria Ramnicu Valcea va investi 73. 000 de euro in construirea unei toalete in parcul Mircea cel Batran. Proiectul a fost demarat pe.

Studiul ROADS: Piata de publicitate online din Romania a crescut cu 15% in 2013

Industria de advertising online din Romania a crescut cu 15% in 2013, valoarea pietei de publicitate online cumuland 112. 9 milioane de lei 25,5 milioane euro), conform celui mai recente editii a studiului ROADS, realizat de catre IAB Romania si PwC.

Topul centrelor medicale din Romania

Cresterea pietei serviciilor medicale private din Romania a incetinit la 10-12% in ultimul an si a ajuns la aproximativ 570 milioane euro. MedLife se situeaza pe primul loc si Medicover pe doi, dupa ce au devansat centrul Regina Maria, aflata acum pe locul trei in tara, arata Mihai Marcu, presedintele MedLife.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un paalt de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

Cele mai scumpe imobile din Romania costa 7-7,5 mil. euro: un palat si o vila

Primele doua imobile in topul celor mai scumpe din Romania sunt in Bucuresti, respectiv un palat de 38 de camere situat in apropierea Bancii Nationale a Romaniei BNR), la un pret de 7,5 milioane euro, si o vila din zona Piata Romana, scoasa la vanzare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )