Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un sofer din Constanta isi parca masina in fiecare dimineata in acelasi loc. La plecare, locul de parcare disparea ca prin minune. Misterul a fost risipit recent, dupa aparitia unei filmari compromitatoare. Uite ce facea, de fapt, soferul!

Antena3 Antena3,
Un sofer din Constanta isi parca masina in fiecare dimineata in acelasi loc. La plecare, locul de parcare disparea ca prin minune. Misterul a fost risipit recent, dupa aparitia unei filmari compromitatoare. Uite ce facea, de fapt, soferul!

Un sofer din Constanta a fost filmat in timp ce pacaleste autoritatile si isi parcheaza ilegal masina. continuă pe Antena3

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare luna o masina noua

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare zi o masina noua. Este magistratsi incaseaza 41. 000 de lei brut, cat un Logan cu echipare mijlocie.

Descoperire macabra pe o plaja din Constanta. Un barbat a fost gasit fara suflare

Un barbat de aproximativ 65 de ani a fost gasit mort pe o plaja din Constanta.

Cazinoul din Constanta, predat constructorilor, pentru inceperea lucrarilor, de Ziua Culturii Nationale

Amplasamentul Cazinoului din Constanta a fost predat oficial constructorului in vederea consolidarii si restaurarii, miercuri,de Ziua Culturii Nationale, in prezenta ministrului Ion Stefan, ministrul.

incepe reabilitarea Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate

Incep lucrarile de restaurare a Cazinoului din Constanta, dupa patru ani si patru licitatii esuate. Primarul Constantei a anuntat ca miercuri va preda cladirea Companiei Nationale de Investitii si constructorului. Lucrarile costa 94 de milioane de lei, transmite Mediafax.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Astepta microbuzul 310 din Constanta, cand un barbat s-a apropiat de ea. Ce a urmat este de-a dreptul revoltator

O femeie din Constanta astepta microbuzul 310, cand un barbat s-a apropiat de ea. A urmat ceva de-a dreptul revoltator, iar oamenii care asteptau nu au ramas indiferenti si au incercat sa intervina.

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator pe malul apei. N-a mai avut putere sa scape de furia marii (FOTO)

Laura se plimba duminica pe plaja Modern 1 din Constanta, cand a vazut ceva tulburator.

Imagini scandaloase la Constanta. Cum a fost un surprins un sofer care voia sa isi parcheze masina pe trotuar - VIDEO

Imagini scandaloase surprinse in zona centrala a orasului Constanta. Un conducator auto a fost surprins in timp ce monta la loc un stalpisor, pe care l-a scos din pamant pentru a-si putea parca masina pe trotuar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )