Libnet.ro
UNICEF

10:15

Djokovici - Thiem, finala Australian Open 2020. Dominic se impune din nou in fata lui Zverev, intr-un meci important

Adevărul Adevărul,
Djokovici - Thiem, finala Australian Open 2020. Dominic se impune din nou in fata lui Zverev, intr-un meci important

Dominic Thiem a completat, vineri, finala masculina a editiei 2020 a Australian Open-ului. La fel cum s-a intamplat si in semifinalele Turneului Campionilor din 2019, austriacul l-a invins si pe Rod Laver Arena pe germanul Alexander Zverev, 3-6, 6-4, 7-63), 7-64), urmand sa il infrunte, duminica, pe sarbul Novak Djokovici. continuă pe Adevărul

Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020 pe care nu o anticipa nimeni. Moment istoric in tenisul feminin

Distributia finalei de la Australian Open 2020 este cel mai mare soc furnizat de turneele de Mare Slem de la US Open 2015 incoace, atunci cand Flavia Pennetta, din postura de cap de serie 26, a infruntat-o pe conationala Roberta Vinci. Sambata, Garbine Muguruza o va infrunta pe americanca Sofia Kenin. Iata cateva date interesante despre o finala pe care nu ar fi mizat nimeni.

Muguruza frange visul Simonei Halep la Australian Open 2020: a excelat cand a contat mai mult si va juca finala cu Kenin!

Garbine Muguruza completeaza finala Australian Open 2020, cu Sofia Kenin Statele Unite, 21 ani, 15 WTA). Ea a obtinut a patra victorie a carierei in fata Simonei Halep, impunandu-se in semifinala, dupa doua ore si cinci minute de lupta, scor 7-68), 7-5.

Surpriza de proportii! Un roman, in finalele de la Australian Open 2020!

Desi Simona Halep a pierdut, joi, in semifinale, Romania este reprezentata in finala la Australian Open de un junior. Nicholas David Ionel s-a calificat in finala de dublu juniori din cadrul Australian Open.

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3.

VIDEO Austriacul zburator: Dominic Thiem, in semifinale la Australian Open dupa ce l-a eliminat pe Rafael Nadal

Il invinsese pe Nadal de patru ori in cariera, dar niciodata la un Grand Slam. Clipa mult asteptata a sosit: Dominic Thiem a trecut in patru seturi de Rafa 6-73), 6-74), 6-4, 6-76)), la capatul unui meci in care austriacul a zburat pe teren dintr-o parte in alta. Domi a facut minunat tranzitia din defensiva in ofensiva, iar ibericul a fost depasit cu propiile arme. Thiem este pentru prima data in cariera in semifinalele de la Australian Open.

Subestimata Sofia Sonya Kenin, finalista, dupa o victorie la Ash Barty. Povestile Australian Open 2020

Sofia Kenin, 21 ani, este cea mai tanara americanca ajunsa intr-o finala de Grand Slam de la Serena Williams incoace Wimbledon 2002). Desi in 2019 o invingea chiar pe Serena in turul trei la Roland Garros si este deja pe 15 in clasamentul mondial, prezenta ei in finala este o surpriza majora, mai ales in conditiile in care, in Statele Unite, prim-plan-ul le apartine altor jucatoare.

Simona Halep rateaza calificarea in finala Australian Open

Fara set pierdut pana in semifinale, Simona Halep s-a vazut invinsa de Garbine Muguruza dupa un meci in care iberica a jucat super ofensiv.

Sofia Kenin produce surpriza si ajunge in finala Australian Open

Americanca Sofia Kenin a eliminat-o in prima dintre semifinale pe lidera mondiala si favorita gazdelor Ashleigh Barty.

Muguruza o executa pe Simona Halep, in semifinale la Australian Open, dupa un meci dur!

Garbine Muguruza a invins-o la fotofinis pe Simona Halep, 7-68), 7-5, calificandu-se in finala Australian Open 2020, acolo unde o va infrunta pe Sofia Kenin. Simona nu a reusit sa castige set nici cand a revenit impresionant actul 1, de la 5-4 plus serviciu pentru spaniola), nici cand si-a construit un avantaj minim actul 2, unde a condus 4-2, 5-3 si a servit la 5-4).

Adversara familiara pentru Halep in cursa pentru o noua finala la Australian Open: a inceput turneul cu set pierdut la zero! Care sunt semifinalele feminine

Adversara Simonei Halep din semifinalele Australian Open 2020 va fi Garbine Muguruza. Iberica s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, dupa o ora si 33 de minute, calificandu-se in premiera in careul de asi la primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )