Libnet.ro
UNICEF

23:00

Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020 pe care nu o anticipa nimeni. Moment istoric in tenisul feminin

Adevărul Adevărul,
Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020 pe care nu o anticipa nimeni. Moment istoric in tenisul feminin

Distributia finalei de la Australian Open 2020 este cel mai mare soc furnizat de turneele de Mare Slem de la US Open 2015 incoace, atunci cand Flavia Pennetta, din postura de cap de serie 26, a infruntat-o pe conationala Roberta Vinci. Sambata, Garbine Muguruza o va infrunta pe americanca Sofia Kenin. Iata cateva date interesante despre o finala pe care nu ar fi mizat nimeni. continuă pe Adevărul

Muguruza frange visul Simonei Halep la Australian Open 2020: a excelat cand a contat mai mult si va juca finala cu Kenin!

Garbine Muguruza completeaza finala Australian Open 2020, cu Sofia Kenin Statele Unite, 21 ani, 15 WTA). Ea a obtinut a patra victorie a carierei in fata Simonei Halep, impunandu-se in semifinala, dupa doua ore si cinci minute de lupta, scor 7-68), 7-5.

Muguruza o executa pe Simona Halep, in semifinale la Australian Open, dupa un meci dur!

Garbine Muguruza a invins-o la fotofinis pe Simona Halep, 7-68), 7-5, calificandu-se in finala Australian Open 2020, acolo unde o va infrunta pe Sofia Kenin. Simona nu a reusit sa castige set nici cand a revenit impresionant actul 1, de la 5-4 plus serviciu pentru spaniola), nici cand si-a construit un avantaj minim actul 2, unde a condus 4-2, 5-3 si a servit la 5-4).

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3.

Surpriza de proportii! Un roman, in finalele de la Australian Open 2020!

Desi Simona Halep a pierdut, joi, in semifinale, Romania este reprezentata in finala la Australian Open de un junior. Nicholas David Ionel s-a calificat in finala de dublu juniori din cadrul Australian Open.

Sofia Kenin produce surpriza si ajunge in finala Australian Open

Americanca Sofia Kenin a eliminat-o in prima dintre semifinale pe lidera mondiala si favorita gazdelor Ashleigh Barty.

Simona Halep rateaza calificarea in finala Australian Open

Fara set pierdut pana in semifinale, Simona Halep s-a vazut invinsa de Garbine Muguruza dupa un meci in care iberica a jucat super ofensiv.

Adversara familiara pentru Halep in cursa pentru o noua finala la Australian Open: a inceput turneul cu set pierdut la zero! Care sunt semifinalele feminine

Adversara Simonei Halep din semifinalele Australian Open 2020 va fi Garbine Muguruza. Iberica s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, dupa o ora si 33 de minute, calificandu-se in premiera in careul de asi la primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a trecut de belgianca Elise Mertens in doua seturi, 6-4 6-4, iar acum tabloul de concurs o arata mare favorita.

Surpriza in prima semifinala de la Australian Open. Barty, oprita! Finala va fi completata de Halep sau Muguruza

Sofia Kenin este prima finalista de la Australian Open 2020. Americanca a castigat o semifinala dura contra liderului mondial Ashleigh Barty, salvand mingi de set in ambele manse, pentru a se impune cu scorul de 7-66), 7-5, dupa o ora si 45 de minute.

Australian Open: Ce a spus Garbine Muguruza inaintea duelului cu Halep din semifinale

Simona Halep si Garbine Muguruza se vor afla fata in fata pentru a sasea oara, miza partidei fiind calificarea in finala Australian Open. Spaniola conduce cu 3-2 in meciurile directe, ea obtinand cele trei victorii pe hard. Muguruza a precizat ca este pregatita pentru confruntarea cu numarul 3 WTA si a asigurat ca va da tot ce are mai bun pentru victorie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )