Libnet.ro
UNICEF

22:45

Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

B1 B1,
Australian Open 2020: La ce ora se joaca semifinala Simona Halep - Garbine Muguruza

Simona Halep se va intalni cu Garbine Muguruza in semifinala de la Australian Open, care se va disputa joi, incepand de la ora 6. 30, informeaza gsp. ro. in intalnirile directe, romanca, locul 3. continuă pe B1

Fara timp de respiro inainte de semifinala! Simona Halep si Garbine Muguruza joaca joi: ora meciului

Simona Halep si Garbine Muguruza nu vor avea zi de pauza intre partidele din sferturi si semifinala de la Australian Open. Dupa victoriile de miercuri, cele doua vor reveni pe teren joi.

Australian Open: Este cunoscuta prima semifinala feminina

Ashleigh Barty 1 WTA) a facut pasul spre calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-66), 6-2, in meciul cu Petra Kvitova cap de serie numarul 7).

Australian Open 2020: Simona Halep, victorie clara, in doua seturi, cu Elise Mertens. Va juca in sferturi cu Anett Kontaveit

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2020, dupa ce a obtinut victoria in partida pe care a disputat-o luni dimineata cu belgianca Elise Mertens, locul 17.

Australian Open: Ce a spus Garbine Muguruza inaintea duelului cu Halep din semifinale

Simona Halep si Garbine Muguruza se vor afla fata in fata pentru a sasea oara, miza partidei fiind calificarea in finala Australian Open. Spaniola conduce cu 3-2 in meciurile directe, ea obtinand cele trei victorii pe hard. Muguruza a precizat ca este pregatita pentru confruntarea cu numarul 3 WTA si a asigurat ca va da tot ce are mai bun pentru victorie.

Australian Open: Alexander Zverev, la prima semifinala de Grand Slam din cariera

Alexander Zverev 7 ATP) si-a respectat statutul de favorit in fata lui Stan Wawrinka 15 ATP) si a obtinut calificarea in semifinale la Australian Open, cea mai buna performanta a carierei intr-un turneu de Grand Slam. Germanul s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-4, 6-2, dupa doua ore si 19 minute de joc.

Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a trecut de belgianca Elise Mertens in doua seturi, 6-4 6-4, iar acum tabloul de concurs o arata mare favorita.

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in sferturi

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open, Simona Halep 3 WTA) se va duela cu Anett Kontaveit 31 WTA). Jucatoarea din Estonia a trecut in optimi de poloneza Iga Swiatek 56 WTA).

Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens. in ce stare psihica se afla sportiva acum

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Darren Cahill, anunt despre Simona Halep, inainte de meciul cu Elise Mertens Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat belgianca Elise Mertens. Mertens, in varsta .

Cum s-a vazut Simona Halep de cealalta parte a fileului

Doar doua game-uri a obtinut Anett Kontaveit la prima ei aparitie in sferturi de finala la un Grand Slam.

VIDEO Imagini spectaculoase din culisele Australian Open: Federer, Halep si Sakkari, in top

Organizatorii turneului de la Australian Open s-au gandit sa ii introduca pe fani in atmosfera culiselor primului turneu de Mare Slem al anului, iar rezultatul a fost spectaculos.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )