Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

B1 B1,
Simona Halep, in optimile turneului de la Miami, dupa un THRILLER de 3 ore cu slovena Hercog. Adversara de top pentru romanca in urmatorul meci

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat duminica seara in optimile de finala ale turneului de la Miami, dupa un meci maraton impotriva slovenei Polona Hercog 93 WTA). Romanca a trecut de Hercog in trei seturi,. continuă pe B1

FOTO Motivul pentru care Simona Halep are alaturi de ea toata familia la Miami

Simona Halep va juca in aceasta seara in turul al treilea al turneului de la Miami, unde o va antalni pe Polona Hercog.

Simona Halep, victorie magnifica la Miami VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari, duminica,.

Simona Halep rezista unui maraton de aproape trei ore pentru un loc in optimi la Miami

De doua ore si 49 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre primele 16 jucatoare de la Miami Open, al doilea turneu de categorie WTA Premier Mandatory al sezonului.

LiveText Simona Halep vs Polona Hercog (dupa ora 20:00)

Simona Halep o intalneste pe slovena Polona Hercog 93 WTA) in turul al treilea al turneului de la Miami. Cele doua au mai fost adversare o singura data, in 2009, la Sofia, meci in care s-a impus jucatoarea din Slovenia 7-6, 1-6, 6-2, pe zgura). Meciul va avea loc dupa ora 20:00 si va fi transmis in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania).

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Polona Hercog 5-7, 7-6(1), 6-2 / Nervii, revenirea si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un meci epuizant in turul al treilea al turneului de la Miami. Polona Hercog 93 WTA) s-a demonstrat a fi o adversara mai dificila decat spunea clasamentul WTA majoritatea adversarelor isi ridica nivelul impotriva romancei), insa principala adversara a Simonei a fost chiar ea insasi in partida disputata pe Hard Rock Stadium. Nervoasa mai tot timpul, Simona s-a razbunat de mai multe ori pe racheta sa, a vociferat pe toata durata duelului a criticat pe rand fileul, loviturile sale in lung de linie si orice nu i-a convenit), insa a demonstrat determinare si a revenit dupa ce a pierdut primul set cu 7-5, impunandu-se in cele din urma cu 7-61), 6-2, dupa doua ore si 49 de minute de joc. Simona s-a calificat in optimi, unde o va intalni pe Venus Williams 6-3, 6-1 vs Daria Kasatkina).

Halep invinge, dar nu convinge: Simona e in optimile de la Miami, dupa un meci sub asteptari. Ce urmeaza pentru ea

Simona Halep a trecut cu greu de Polona Hercog 93 WTA), o jucatoare mediocra, fara vreo realizare notabila in tenisul feminin pana la 28 de ani.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III al turneului de la Miami. N-a mai jucat cu ea de zece ani

Simona Halep s-a calificat usor in turul al treilea al tureului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de americanca Taylor Townsend.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, calificare lejera in turul trei (6-1, 6-3 cu Taylor Townsend)

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami Premier Mandatory) dupa o victorie fara emotii 6-1, 6-3) reusita impotriva jucatoarei Taylor Townsend SUA - 96 WTA). Meciul a curs intr-o singura directie, Simona respectandu-si statutul de mare favorita. Halep a avut nevoie de doar 63 de minute pentru a trece in faza urmatoare a competitiei.

Simona Halep, VICTORIE in turul doi la Miami Open (VIDEO)

Simona Halep locul 3 WTA) a castigat meciul jucat cu americanaTaylor Townsend locul 96), calificandu-se in turul trei al turneului Miami Open, relateaza wtatennis. com. Simona Halep s-a impus lejer cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )