Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surpriza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Dupa un meci plin de suspans, Bertens invinge liderul WTA

Adevărul Adevărul,
Surpriza in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Dupa un meci plin de suspans, Bertens invinge liderul WTA

Ashleigh Barty a pierdut al doilea meci jucat la Turneul Campioanelor in fata jucatoarei care a inlocuit-o pe Naomi Oasaka, retrasa din turneu din cauza unei accidentari. continuă pe Adevărul

Val de retrageri la Shenzhen. Bianca Andreescu ar putea renunta si ea la Turneul Campioanelor, dupa Naomi Osaka

Dupa ce Naomi Osaka a anuntat ca se retrage de la Turneul Campioanelor dupa primul meci, din cauza unei accidentari la umarul drept, Bianca Andreescu ar putea abandona si ea, tot din motive medicale. Sportiva canadiana de origine romana a acuzat dureri la spate dupa confruntarea cu Simona Halep, pierduta cu scorul de 6-3, 6-7, .

Simona Halep despre Turneul Campioanelor: Fiecare meci e ca o finala de Grand Slam

Victorioasa in primul meci de la Turneul Campioanelor din Shenzhen, Simona Halep se gandeste la partida de miercuri, a doua din Grupa Violet.

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Turneul Campioanelor: Debut cu victorie pentru Naomi Osaka - A invins-o in trei seturi pe Petra Kvitova

Turneul Campioanelor a debutat cu o batalie de aproape trei ore intre Naomi Osaka 3 WTA) si Petra Kvitova 6 WTA). Nipona a obtinut prima victorie in Grupa Rosie dupa ce s-a impus cu 7-61), 4-6, 6-4 in fata jucatoarei din Cehia. Petra a reusit sa revina de la 2-5 in decisiv, a salvat doua mingi de meci, dar Osaka nu s-a mai complicat si a incheiat partida la a treia minge de meci.

Bomba zilei la Shenzhen: Naomi Osaka nu va mai juca la Turneul Campioanelor! A si fost deja inlocuita. Motivul deciziei

Naomi Osaka 3 WTA), aflata in Grupa Rosie, si-a inceput parcursul la WTA Finals 2019 cu o victorie, 7-6, 4-6, 6-4, cu Kvitova. Din pacate, a fost primul si ultimul meci pentru japoneza de 22 de ani la Shenzhen.

Naomi Osaka a invins-o pe Petra Kvitova in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, a invins-o pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA, scor 7-6 .

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Bencic, victorie in trei seturi cu Petra Kvitova. Clasamentul in Grupa Rosie, unde nicio jucatoare nu are 2 victorii

Belinda Bencic, locul 7 WTA, a invins-o pe Petra Kvitova, favorita 6, scor 6-3, 1-6, 6-4, in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Belinda Bencic, victorie cu Petra Kvitova - Toate jucatoarele au sanse de a ajunge in semifinale

Belinda Bencic a inregistrat prima victorie la actuala editie a Turneului Campioanelor, succes care a venit in fata Petrei Kvitova, scor 6-3, 1-6, 6-4 meciul a durat o ora si 47 de minute). in urma rezultatelor consemnate marti in Grupa Rosie, toate cele patru jucatoare pastreaza sanse de a ajunge in semifinale.

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )