Libnet.ro
UNICEF

21:30

Halep, gest superb pentru dezvoltarea tenisului in Romania: Cat a donat pentru un proiect initiat de federatie

Adevărul Adevărul,
Halep, gest superb pentru dezvoltarea tenisului in Romania: Cat a donat pentru un proiect initiat de federatie

Simona Halep 4 WTA) se afla pe locul 5 in clasamentul all-time al veniturilor din tenis si vrea ca sportul care i-a dat totul sa creasca sanatos in tara. continuă pe Adevărul

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE.

CCIB: Interes pentru dezvoltarea cooperarii economice cu Republica Kazakhstan

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) va colabora cu Ambasada Republicii Kazakhstan in vederea derularii in conditii optime a proiectelor sale ce vizeaza dezvoltarea relatiilor economice ale companiilor bucurestene cu parteneri din aceasta tara.

Competitie IT pentru elevele din Romania pasionate de inteligenta artificiala

Microsoft Romania organizeaza in decembrie Alice envisions the future, Girls in AI Hackathon - un eveniment AI inteligenta artificiala) care isi propune sa ofere elevelor din Romania resursele necesare pentru a-si dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru profesiile viitorului. Cine se poate inscrie.

ANUNT SOC pentru pensionarii din ROMANIA! DECIZIA MAJORA tocmai a fost luata!

Toti pensionarii din Romania asteapta vesti proaspete despre pensiile lor. De curand, Klaus Iohannis a declarat ca rectificarea bugetara este obligatorie, aratand, printre altele, ca pentru pensii nu au.

Se lanseaza Asociatia Medicilor Independenti, alternativa pentru pacientii din Romania

Joi, 28 noiembrie 2019, se lanseaza oficial Asociatia Medicilor Independenti AMI), o comunitate de clinici si cabinete individuale de top, creata pentru a oferi medicilor si pacientilor o alternativa viabila actualului sistem de servicii medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )