Libnet.ro
UNICEF

06:45

Trump a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA: Am votat pentru un tip pe care il cheama Trump

Adevărul Adevărul,
Trump a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA: Am votat pentru un tip pe care il cheama Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago. continuă pe Adevărul

Trump a votat anticipat in West Palm Beach

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat in alegerile prezidentiale din SUA, sambata, in West Palm Beach, Florida, in apropierea proprietatii sale Mar-a-Lago, conform news. ro.

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump a votat anticipat: Am votat pentru un tip pe nume Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat sambata, cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale, pentru un tip pe nume Trump, intr-o sectie de vot din West Palm Beach, in Florida, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

A inceput tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidentiale din R. Moldova

Tiparirea buletinelor de vot pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, care urmeaza a fi distribuite sectiilor de votare deschise pe teritoriul Republicii Moldova, a inceput astazi, 21 octombrie, transmite IPN.

APCE nu va avea observatori la alegerile prezidentiale din R. Moldova

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei anunta ca nu va avea observatori la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, care urmeaza sa aiba loc pe 1 noiembrie. Si aceasta din cauza restrictiilor instituite de mai multe state cu privire la calatoriile in Republica Moldova, transmite IPN citand uncomunicatde presa al institutiei.

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 50 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, semnaland o participare record la alegerile in care se confrunta presedintele Donald Trump si democratul Joe Biden, conform Reuters.

Parlamentul European, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Un test pentru democratie intr-un context de instabilitate politica acuta

Uniunea Europeana si organizatiile internationale trebuie sa monitorizeze indeaproape situatia din Republica Moldova, intrucat alegerile prezidentiale programate pentru data de 1 noiembrie in aceasta tara vor fi un test pentru democratie si statul de drept, apreciaza Parlamentul European intr-un comunicat facut public miercuri.

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale

Peste 34 de milioane de americani au votat, anticipat sau prin corespondenta, cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, conform CNBC.

Donald Trump a votat anticipat. Actualul presedinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

Sambata, 24 octombrie, presedintele american Donald Trump a votat anticipat, intr-o sectie din West Palm Beach, Florida. Seful statului a ales cu 10 zile inainte de data alegerilor prezidentiale de peste ocean,.

Cine a moderat dezbaterea prezidentiala din SUA. Donald Trump a descris-o groaznica si nedreapta

Surpriza in timpul celei de-a doua dezbateri prezidentiale din SUA. Kristen Welker, moderatoarea confruntarii este a doua femeie de culoare care conduce discutia electorala a doi candidati americani. Kristen.

Cum se pozitioneaza Romania fata de alegerile prezidentiale din Republica Moldova?

In 1 Noiembrie 2020 Republica Moldova isi alege presedintele pentru urmatorii patru ani. Dintre cei opt candidati, conteaza in primul rand Igor Dodon si Maia Sandu, dar si alti doi care vor putea inclina balanta in turul II: Andrei Nastase si, mai ales, Renato Usatai. Care este pozitia Bucurestiului fata de aceste alegeri foarte importante in politica noastra de securitate regionala?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )