Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cautiune imensa pentru romanul din Spania care si-a ucis iubita cu 28 de lovituri de cutit. Pedeapsa ceruta de procurori

Adevărul Adevărul,
Cautiune imensa pentru romanul din Spania care si-a ucis iubita cu 28 de lovituri de cutit. Pedeapsa ceruta de procurori

Curtea de Instructiune 3 din Ayamonte Spania) a deschis un proces romanului care si-a ucis cu cruzime iubita, romanca si ea, lasand orfane doua fetite. continuă pe Adevărul

Leonardo DiCaprio, donatie record pentru victimele din Australia. Cu ce suma ii va ajuta pe cei afectati

Celebrul actor Leonardo DiCaprio va face o donatie uriasa unei organizatii care se ocupa cu combaterea incendiilor din Australia. Cu ce suma va contribui actorul pentru salvarea victimelor care au avut de suferit in urma incendiului? Leonardo DiCaprio da o mana de ajutor victimelor din Australia. Suma uriasa pe care a donat-o Actorul premiat cu .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Explozie la o uzina chimica din Spania. Deflagratia a putut fi vazuta de locuitorii oraselor din apropiere (VIDEO)

O persoana a murit si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa marti seara la o uzina chimica din La Canonja, provincia Tarragona, din nord-estul Spaniei, provocand un incendiu imens, transmite EFE.

Boris Johnson, intre ciocan si nicovala. Premierul Regatului Unit da semne ca ar putea merge pe mana Huawei pentru dezvoltarea retelelor 5G: Care este alternativa?

Cand vine vorba de afacerea Huawei, Boris Johson vrea sa se asigure ca profita la maximum, scrie BBC, care analizeaza posibilitatea ca producatorul chinez de echipamente de telefonie mobila sa dezvolte retelele.

Deputat PNL, replica adica pentru primarul din Targu Mures: Ar trebui suspendat dreptul de a candida pentru nazisti si rasisti

Liberalul Ovidiu Raetchi i-a dat o replica dura primarului Dorin Florea, din Targu Mures, care a propus ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

Deputat PNL, replica acida pentru primarul din Targu Mures: Ar trebui suspendat dreptul de a candida pentru nazisti si rasisti

Liberalul Ovidiu Raetchi i-a dat o replica dura primarului Dorin Florea, din Targu Mures, care a propus ca cei care vor sa aduca pe lume copii sa fie anchetati serios inainte, pentru a se stabili daca au un loc de munca, locuinte stabile si banii necesari cresterii si educarii copiilor.

Salariului minim in UE: Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii privind salarii minime echitabile pentru lucratorii din Uniune

Comisia Europeana a lansat prima etapa a consultarii cu partenerii sociali intreprinderile si sindicatele cu privire la introducerea unui salariu minim garantat la nivelul intregii Uniuni Europene, potrivit unui comunicat al Comisiei, citat de Mediafax. Romania este tara cu cea mai mare pondere din totalul de angajati, platiti cu salariul minim, la nivel de UE.

Patru rachete au lovit o baza aeriana din Irak care gazduieste soldati americani

Patru rachete au lovit duminica o baza aeriana irakiana care gazduieste soldati americani la nord de Bagdad, au transmis surse militare irakiene, potrivit AFP.

S-A AFLAT totul! Incredibil, CATI BANI au primit Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu pentru ROLURILE din filmul LICEENII

Celebrul film Liceenii este unul dintre cele mai apreciate filme romanesti. Doi dintre cei mai populari actori, Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. au fost extrem de indragiti de romani, mai ales pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )