Libnet.ro
UNICEF

06:00

Caz SOCANT in Vrancea! Un tanar s-a stins din viata la spital dupa ce ar fi mancat de la un fast-food

B1 B1,
Caz SOCANT in Vrancea! Un tanar s-a stins din viata la spital dupa ce ar fi mancat de la un fast-food

Un tanar din Focsani, judetul Vrancea, in varsta de 21 de ani, s-a stins din viata, marti, dupa ce ar fi mancat la un fast-food. Anterior, acesta a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. continuă pe B1

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta .

Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu. Ce i-a facut Gheorghe Dinca

Ultima noapte de chin pentru Alexandra Macesanu, intaia noapte de groaza pentru Romania si viitorul ei. Cazul din Caracal a readus in lumina neregulile cu care se confrunta tara noastra, a lasat parinti secati de lacrimi si a adus in inimile cetatenilor romani furie si revolta. Ultima noapte din viata Alexandrei Macesanu Potrivit probelor luate .

TRAGEDIE in lumea sportului! A iNCETAT din viata la varsta de 22 de ani! Vestea a cazut ca un trasnet

Ciclistul Bjorn Lambrecht a incetat din viata la varsta de 22 de ani! El nu a mai putut fi salvat dupa cazatura din Turul Poloniei, a anuntat Michal Sieron, purtatorul de cuvant al Provincial Specialist.

Caz socant la Iasi. O adolescenta de 17 ani a fost violata de prietenii iubitului ei

Trei tineri au fost arestati la Iasi intr-un caz de viol descoperit recent de autoritati. Victima este o copila de 17 ani, care a fost abuzata sexual acum aproape o luna insa care, de frica, nu a sesizat.

Reconstituirea ultimei nopti din viata Alexandrei Macesanu facuta de investigatori. Ce i-a facut Dinca inainte sa o ucida. Noi dezvaluiri crunte

Anchetatorii au aflat ca fata a fost legata strans cu sfoara groasa de scheletul metalic al patului din incapere, mobilier prins in perete cu dibluri din fier, scrie Libertatea. Am facut un fel de.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )