Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cazinoul din Constanta are nevoie de 12 milioane de euro pentru reabilitare, conform unui raport intocmit de experti europeni

Adevărul Adevărul,
Cazinoul din Constanta are nevoie de 12 milioane de euro pentru reabilitare, conform unui raport intocmit de experti europeni

Cazinoul din Constanta, intre cele mai periclitate sapte situri din Europa in 2018, are nevoie de 12 milioane de euro fonduri pentru reabilitare, potrivit unui raport tehnic si financiar intocmit de reprezentanti Europa Nostra si ai Institutului Bancii Europene de Dezvoltare. continuă pe Adevărul

Romania isi bate joc de patrimoniul istoric. Cazinoul din Constanta, lasat in paragina

Cazinoul din Constanta, intre cele mai periclitate sapte siteuri din Europa in 2018, are nevoie de 12 milioane de euro fonduri alocate de Guvern pentru reabilitare, potrivit unui raport tehnic si financiar.

Aranjamentele reabilitarii Cazinoului din Constanta sunt nepotrivite

Experti europeni considera ca aranjamentele in urma carora Cazinoul din Constanta ar urma sa fie reabilitat sunt nepotrivite si creeaza riscuri deosebit de mari ca proiectul sa fie un esec in termeni de calitate, cost si timp. Ei sustin ca lipsa de implicare a proprietarului - Primaria Constanta - este o decizie regretabila.

Regim sanatos. De ce are nevoie organismul de vitamina B12

Vitamina B12 este o vitamina hidrosolubila, ce poate fi stocata in organism cu scopul de a fi utilizata in momentul in care este nevoie de aceasta. Orice exces al acestei vitamine este excretat pe cale renala. Vitamina.

GRAV accident la o biserica din Constanta. Un barbat a cazut de pe o schela instalata in interiorul lacasului

Un barbat, in varsta de 60 de ani, a cazut in gol de la o inaltime de circa 10 metri de pe o schela in timp ce lucra in interiorul bisericii din localitatea Lumina, Constanta. Barbatul lucra la renovarea.

Un barbat din Constanta s-a vrut asasin platit, dar a fost refuzat. Ce a urmat e incredibil

Un barbat de 54 de ani din Valu lui Traian s-a oferit sa-l ucida pe sotul unei femei si doi prieteni de-ai acestuia. Barbatul a fost arestat dupa ce si-a oferit serviciile de criminal unei vecine, careia.

Descoperire socanta intr-un restaurant din Constanta. Mai multe produse au fost gasite expirate si pline de gandaci

O terasa din Mamaia si un restaurant din Constanta, ambele avand acelasi administrator, au fost inchise temporar de inspectorii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC).

Antreprenor IT: 2019 va fi un an al premierelor. Aproape 150 milioane de euro pentru investitii de tip venture capital n startup-urile romnesti

Anul 2019 va fi unul al premierelor daca ne uitam la banii care sunt in piata, in special pentru inovare. Va fi probabil pentru prima data cand vor fi disponibili intre 120 si 150 de milioane de euro in fonduri de investitii de tip venture capital, ceea ce are un impact major asupra ecosistemului antreprenoral si de startup-uri din IT din Romania - sustine Teodor Blidarus, fondatorul firmei romanesti de tehnologie Softelligence si presedintele Asociatiei de Software.

Piata de software si IT a ajuns la 975 milioane euro

Industria IT din tara noastra are o perspectiva de crestere interesanta, dar totusi liniara, a declarat Teodor Blidarus, presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii ANIS), in cadrul prezentarii celui mai recent studiu.

Portul turistic, o investitie in valoare de 18 milioane de euro, asteapta evaluarea Ministerului Turismului

Contractul de finantare, in valoare de peste 18 milioane de euro, pentru realizarea unui port turistic de agrement pe malul Borcei urmeaza sa fie depus la Ministerul Turismului si evaluat. Lucrarile vor demara la Calarasi in primavara anului 2019.

Credite bancare de 150 milioane Euro, disponibile pentru fermieri romni si antreprenori rurali, cu ajutorul UE

Peste 1. 300 de fermieri romani si antreprenori de la sate vor avea la dispozitie credite bancare de 150 milioane de euro, din care 87 milioane de euro de la bugetul Uniunii Europene, prin 4 banci din tara, selectate de Fondul European de Investitii FEI) primul acord de finantare in domeniul agricol din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )