Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cea mai adanca piscina din lume este o minune tehnologica: unde te poti scufunda

Playtech Playtech,
Cea mai adanca piscina din lume este o minune tehnologica: unde te poti scufunda

Fascinatia pentru superlative absolute a dus la unele dintre cele mai interesante construtii umane. Printre ele, se numara si cea mai adanca piscina. in timp ce Burj Khalifa din Dubai. continuă pe Playtech

Bloomberg: Averile celor mai bogate familii din lume cresc cu cate 4 milioane de dolari in fiecare ora. Primele 25 controleaza 1,4 trilioane

Numerele naucesc mintea: 70. 000 de dolari pe minut, 4 milioane pe ora, 100 de milioane pe zi. Atat de repede a crescut averea Waltonilor, clanul din spatele lui Walmart Inc. , de cand a publicat Bloomberg anul trecut clasamentul celor mai bogate familii din lume. in acest ritm, bogatia lor a crescut cu $23. 000 de cand ati inceput sa cititi aici. Un angajat nou la Walmart va fi facut 6 centi in acelasi timp, spre cei 11 dolari pe ora ai salariului minim.

Virgil Stanescu a reusit faza turneului in victoria cu cea mai buna echipa din lume la baschet 3x3

Cel mai tare eveniment de baschet 3x3 al anului in Romania, gazduit pentru a doua oara consecutiv de Bucuresti, a fost dominat de echipele nord-americane.

Toate zborurile au fost anulate. Situatie fara precedent pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume (VIDEO)

Toate zborurile de pe aeroportul din Hong Kong, incepand de luni si marti dimineata, au fost anulate din cauza protestelor, care paralizeaza orasul de peste de doua luni, potrivit CNN preluat de digi24. ro. in .

Cum arata cea mai moderna biblioteca din Baragan care se pregateste de inaugurare. Dotarile de ultima generatie ale edificiului te lasa fara replica

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, cu sali dotate cu aparatura de ultima generatie, lift panoramic, aer conditionat si supravegere video aasi va deschide portile peste aproximativ 2 luni. La starsitul saptamanii, Consiliul Judetean Calarasi a receptionat constructia cladirii in care s-au investit peste 3 milioane de euro.

Exista o tara mai izolata decat Coreea de Nord. Statul este pustiu in cea mai mare parte a anului

Daca despre Coreea de Nord se cunoaste ca este cea mai izolata tara din lume, aflata sub stricta supraveghere a oficialilor, se pare ca, de un timp, se lupta pentru acest titlu cu Turkmenistanul. Desi statul are rezerve mari de gaze, a ajuns in pragul colapsului si este pustiu in cea mai mare parte a .

Numai de bine. Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoarea cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu nenunta la bibliotecile din casa. De exemplu Karl Lagerfel a lasat in urma o.

Topul atractiilor turistice din Bucovina. Vizitatorii fac easy-rafting pe Bistrita, se plimba cu caii pe munte si se dau cu cea mai lunga tiroliana din Romania

Turistii care-si petrec concediile in Bucovina nu au timp sa se plictiseasca. La Sucevita, in localitatea Palma, se gaseste cea mai lunga tiroliana din Romania. in Tara Dornelor se poate face rafting pe Bistrita. Iubitorii de drumetii au la dispozitie sute de trasee montane marcate pe care pot sa le parcurga pedestru, cu bicicleta sau masina de off-road.

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv .

Topul celor mai bogate familii din lume

Topul celor mai bogate familii din lume.

Topul celor mai proaste aeroporturi din lume. De ce au ajuns Casablanca, Roma si Berlinul sa-si imparta podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )