Libnet.ro
UNICEF

05:00

Topul celor mai bogate familii din lume

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bogate familii din lume

Topul celor mai bogate familii din lume. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bogate familii din lume

Familia Walton, a fondatorului hipermarketurilor Walmart , este cea mai bogata din lume, protrivit clasamentului celor mai bogate 25 de familii din lume, facut de agentia Bloomberg, pe baza datelor din Bloomberg Billionaires Index.

Topul celor mai bogate comune din Romania. Cat au incasat anul trecut la buget unitatile administrative din mediul rural

Veniturile totale la bugetele comunelor din Romania au atins in 2018 valoarea de 17,57 miliarde de lei, in scadere fata de anul anterior cand s-au ridicat la valoarea de 19,50 miliarde lei.

Topul celor mai proaste aeroporturi din lume. De ce au ajuns Casablanca, Roma si Berlinul sa-si imparta podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv .

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

Guillermo del Toro nu mai vrea filme din benzi desenate: de ce l-au suparat supereroii

Guillermo del Toro este unul dintre cei mai complecsi regizori din ultimele decenii si a creat filme dintr-o varietate de genuri. Cand vine insa vorba de pelicule cu super eroi, se pare ca nu.

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

Rotatia cadrelor, reteta de la conducerea Jandarmeriei. Cei trei cercetati in dosarul 10 august au ocupat in ultimul an cele mai importante functii din Inspectorat, iar omul in alb este tot sef al Brigazii Speciale

Cei trei sefi din Jandarmerie cercetati de procurorii DIICOT pentru interventia brutala asupra manifestantilor de la protestul din 10 august anul trecut, Catalin Sindile, Laurentiu Cazan si Sebastian Cucos, au ocupat in ultimul an sau ocupa in continuare - posturi la nivelul cel mai inalt in Jandarmeria Romana. Practic, prin numiri si imputerniciri, ei au fost rotiti intre ei in cele mai importante posturi din Jandarmerie, cele de inspector general, prim-adjunct si sef al Jandarmeriei Bucuresti.

Cele mai stilate surori din showbiz

Fie ca vorbim despre Beyonce si Solange Knowles, Gigi si Bella Hadid sau Cardi B si Hennessy Carolina, iata care sunt cele mai stilate 10 cupluri de surori din showbiz! .

BURSELE DIN LUME Investitorii europeni revin la activele riscante

Bursele din Europa au crescut ieri, investitorii revenind la activele ris-cante si fiind, totodata, atenti la rezultatele financiare ale companiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )