Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Playtech Playtech,
Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv . continuă pe Playtech

Creatorii de pe YouTube au format propria uniune, sustinuti de cel mai mare sindicat din Europa, acuzand compania de tratament inechitabil

Zeci de mii de youtuberi au format o miscare prin care solicita mai multa transparenta din parte companiei, iar cel mai mare sindicat din Europa ii sustine, scrie CNBC.

Cum arata cel mai scump 11 din istoria fotbalului - De ce Messi nu se afla printre titulari

Dupa transferul lui Harry Maguire de la Leicester la Manchester United 88 de milioane de euro), jurnalistii de la Marca au intocmit un prim 11 al celor mai scumpi jucatori din fotbalul mondial. Lionel Messi nu se afla printre acestia, explicatia fiind una simpla: Barcelona nu a platit niciun ban in schimbul sau, argentinianul fiind format in celebra La Masia.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 IULIE - 5 AUGUST Salt de 23,32% pentru Bitcoin

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 23,32%, in intervalul 29 iulie - 5 august, depasind pragul de 11. 750 de dolari, cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani, intr-o miscare de revenire a cotatiei dupa ce pretul celei mai importante monede digitale din lume si-a oprit avansul parabolic in finalul lunii iunie, in contextul amplificarii opozitiei autoritatilor federale americane fata de opozitia proiectului Libra al Facebook. La finalul lui 2018, pretul criptomonedei testase un minim de circa 3. 250 de dolari, conform datelor prezentate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

Cat au pierdut intr-o singura zi cei mai bogati oameni din lume, din cauza razboiului comercial dintre SUA si China

Cei mai bogati oameni din lume - printre care Bernard Arnault, Marc Zuckerberg si seful Amazon, Jeff Bezos - au pierdut in total 117 miliarde de dolari dupa declinul pietelor bursiere internationale provocat de razboiul comercial dintre SUA si China, potrivit Bloomberg.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Uber a deschis la Bucuresti cel mai mare centru regional de asistenta

Compania Uber a inaugurat marti la Bucuresti cel mai mare centru din Europa Centrala si de Est care .

Neil Lennon, antrenor Celtic: Meciul cu CFR Cluj, cel mai important test pentru noi in acest inceput de sezon

Antrenorul echipei de fotbal Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat, luni, ca meciul de miercuri cu CFR Cluj, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, va fi cel mai important test din acest debut de sezon pentru campioana Scotiei, potrivit site-ului oficial al clubului.

Top 10 tari in care e cel mai bine sa traiesti in lume

Cand vine vorba de un trai bun, cel mai probabil ai in cap alte tari in afara de Romania in cazul in care vrei sa duci o viata linistita. Criteriile dupa care sa iti tara in care.

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

Summer Well 2019, cel mai asteptat festival de langa Bucuresti. Calendarul show-ului. Ce artisti vor fi prezenti

Dupa Neversea,Untold si Electric Castle, urmeaza si Summer Well 2019. Cel mai asteptat festival de langa Bucuresti va avea loc in intervalul 9 11 august, pe Domeniul Stirbey de la Buftea. Mai jos ai calendarul show-ului si artistii care vor urca pe scena. Summer Well 2019: calendarul show-ului, artisti incepe Summer Well! Evenimentul va .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )