Libnet.ro
UNICEF

17:45

Topul celor mai proaste aeroporturi din lume. De ce au ajuns Casablanca, Roma si Berlinul sa-si imparta podiumul

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai proaste aeroporturi din lume. De ce au ajuns Casablanca, Roma si Berlinul sa-si imparta podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai bune aeroporturi din lume. Singapore, Elvetia si Turcia impart podiumul

Site-ul spaniol eDreams realizeaza in fiecare an un top cu cele mai bune si cele mai proaste aeroporturi din lume. Administratorii au publicat recent rezultatele aferente anului 2018.

Topul celor mai bogate comune din Romania. Cat au incasat anul trecut la buget unitatile administrative din mediul rural

Veniturile totale la bugetele comunelor din Romania au atins in 2018 valoarea de 17,57 miliarde de lei, in scadere fata de anul anterior cand s-au ridicat la valoarea de 19,50 miliarde lei.

Forbes: Simona Halep, locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine platite sportive ale lumii, dat publicitatii de revista americana Forbes, in care prima pozitie este ocupata de americanca Serena Williams.

Halep ocupa locul 4 in topul celor mai bine platite sportive ale lumii

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se afla pe locul al patrulea in clasamentul celor mai bine p.

Cat au pierdut intr-o singura zi cei mai bogati oameni din lume, din cauza razboiului comercial dintre SUA si China

Cei mai bogati oameni din lume - printre care Bernard Arnault, Marc Zuckerberg si seful Amazon, Jeff Bezos - au pierdut in total 117 miliarde de dolari dupa declinul pietelor bursiere internationale provocat de razboiul comercial dintre SUA si China, potrivit Bloomberg.

Cel mai ciudat campionat din lume combina impletitul cu muzica rock: despre ce este vorba

Exista multe recorduri ciudate in lumea asta, dar nu te-ai astepta ca diverse practici mai mult sau mai putin ciudate sa devina subiect de campionat mondial. in urma cu cateva saptamani, in estul Finlandei, s-a desfasurat campionatul mondial de muzica impletit pe muzica heavy metal. Evenimentul are un nume cat se poate de sugestiv .

Ziua cu cele mai multe zboruri din an. Care sunt cele mai aglomerate aeroporturi si linii aeriene si cum va fi pe 23 august

Vineri, 9 august 2019, este cea mai aglomerata zi din an, 17 milioane de pasageri fiind imbarcati in 115. 500 de avioane, se arata intr-o statistica realizata de una dintre companiile de analiza si previziuni in industria aeronautica.

Unde gasesti cele mai scumpe camere de hotel din lume

O locatie incarcata de istorie si de un lux greu de descris in cuvinte, Hotel de Paris din Monte Carlo gazduieste unele dintre cele mai scumpe camere de hotel din lume. Iata cat costa! .

Guillermo del Toro nu mai vrea filme din benzi desenate: de ce l-au suparat supereroii

Guillermo del Toro este unul dintre cei mai complecsi regizori din ultimele decenii si a creat filme dintr-o varietate de genuri. Cand vine insa vorba de pelicule cu super eroi, se pare ca nu.

Sorin Mindrutescu, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania

Scandal Oracle Romania. Unul dintre cei mai admirati CEO din Romania, anchetat pentru coruptie, pre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )