Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cea mai asteptata colaborare a anului: Ariana Grande lanseaza Love Me Harder feat. The Weeknd! VEZI aici cum arata lyric video-ul!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cea mai asteptata colaborare a anului: Ariana Grande lanseaza Love Me Harder feat. The Weeknd! VEZI aici cum arata lyric video-ul!

Dupa publicarea a numeroase imagini de la filmari, Ariana Grande le ofera in sfarsit fanilor piesa Love Me Harder, o. continuă pe Devorator Monden

Cea mai buna tableta pentru GPS companionul perfect pentru drumuri lungi

Lumea a inceput sa renunte la sistemele GPS dedicate in favoarea tabletelor. Totusi, cum te asiguri ca ai ales cea mai buna tableta pentru GPS? Playtech te ajuta cu sase propuneri. Cea mai buna tableta pentru GPS este una care il ajuta pe sofer sa ajunga cat mai usor la destinatie, care are acces la internet, o autonomie decenta si, preferabil, un ecran care sa poata face fata razelor puternice ale soarelui. Cea mai buna tableta pentru GPS este portabila [].

Cea mai scumpa paine are aur si sampanie

Un brutar englez a intrat in Cartea Recordurilor cu o paine care costa 95 de euro, devenind astfel cea mai scumpa din lume. Robert Didier, proprietarul unei brutarii din Wrexham, Tara Galilor, si-a prezentat creatia in cadrul unui festival culinar.

Amal Clooney, numita cea mai influenta femeie din Londra

Amal Clooney, sotia actorului american Goerge Clooney, a fost desemnata cea mai influneta femeie din Londra, potrivit unui top intocmit anual de editorii de la Evening Standards. Pe lista generala a celor mai influenti oameni din Londra, avocata, specializata pe drepturile omului, ocupa cea de-a patra pozitie, conform contactmusic. com.

Septembrie 2014, cea mai CALDA luna septembrie de pe Pamant, din 1880 si pana in prezent. Daca nu se va face nimic, omenirea se indreapta catre o catastrofa

Septembrie 2014 a inregistrat la suprafata scoartei terestre si a oceanelor o temperatura medie de 15,72 de grade Celsius si reprezinta cea mai calda luna septembrie de pe Pamant din 1880 si pana in.

Cea mai calda luna septembrie din 1880 si pana in prezent, inregistrata in acest an

Septembrie 2014 a fost cea mai calda luna septembrie de pe Pamant din 1880 si pana in prezent, inregistrand la suprafata scoartei terestre si a oceanelor o temperatura medie de 15,72 de grade Celsius,.

Ioana Petrescu: Reducerea CAS este cea mai mare scadere de taxe din Romania

Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator este cea mai mare scadere de taxe din Romania, tara noastra scazand taxele concomitent cu trecerea printr-o consolidare fiscala, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice.

Septembrie 2014, cea mai calda luna de acest fel din 1880 pana acum

Septembrie 2014 a fost cea mai calda luna de acest fel inregistrata in lume, la suprafata scoartei terestre si a oceanelor, de cand a inceput masurarea temperaturilor, in 1880, si a 38-a luna septembrie consecutiva cand temperatura globala terestra a fost peste media secolului al XX-lea, a anuntat astazi Agentia americana pentru oceane si atmosfera NOAA), transmite AFP.

Septembrie 2014, cea mai calda luna septembrie inregistrata pe Pamant din 1880 si pana acum

Septembrie 2014 a fost cea mai calda luna septembrie inregistrata in lume, la suprafata pamantului si oceanelor, de cand a inceput masurarea temperaturilor, in 1880, a anuntat luni Agentia americana.

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume.

Cea mai buna tableta pentru GPS: Cum te asiguri ca ajungi mereu la destinatie fara sa cheltui o avere

Lumea a inceput sa renunte la sistemele GPS dedicate in favoarea tabletelor. Totusi, cum te asiguri ca ai ales cea mai buna tableta pentru GPS? Noi te ajutam cu sase propuneri.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )