Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai grava furtuna de nisip inregistrata de-a lungul anilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai grava furtuna de nisip inregistrata de-a lungul anilor - VIDEO

Cea mai grava furtuna de nisip inregistrata de-a lungul anilor a afectat marti nordul si estul Libanului, lasand in urma cel putin doi morti, iar circa 750 de persoane au ajuns la spital cu dificultati de. continuă pe Antena3

Timisoara, cea mai mare cerere pentru spatiile industriale si logistice

In prima jumatate a anului au fost inregistrate tranzactii cu circa 113. 000 de metri patrati de spatii industriale si logistice, la nivel national, cea mai mare cerere fiind inregistrata de Timisoara, cu 34% din total, ne-a declarat Cristina Pop, Head of Industrial Agency in cadrul companiei de consultanta imobiliara JLL.

Concurs inedit in California: 11 artisti se intrec pentru a realiza cea mai impresionanta sculptura in nisip (VIDEO)

Concurs inedit de sculptura, in nisip, in California. Evenimentul, care are loc in fiecare an si care a ajuns la cea de-a patra editie, a reunit participanti din Rusia, Canada, Olanda si, desigur, Statele Unite.

Cea mai rece noapte de la inceputul toamnei: minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc. Specialistii au anuntat racirea a vremii

Cea mai scazuta temperatura din tara in zone locuite, inregistrata de la inceputul lui septembrie, a fost de -1 grad si s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc. O temperatura mai scazuta, de -3 grade Celsius, fiind inregistrata la Varfu Omu.

Cea mai rece dimineata din aceasta toama: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

Cea mai rece dimineata din aceasta toamna: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

Cum arata sediul central al Huawei din Shenzhen: locul care gazduieste cea mai mare cantina din Asia, capabila sa hraneasca zilnic 40.000 de oameni

Sediul Huawei din Shenzhen este locul in care traiesc, muncesc si se relaxeaza in pauze) nu mai putin de 40. 000 de oameni. Campusul gigantului tehnologic este in realitate un oras in miniatura, cu banci, cafenele, spital, parcuri si cea mai mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )