Libnet.ro
UNICEF

05:45

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Antena3 Antena3,
O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, . continuă pe Antena3

Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 39 de ani, a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, informeaza.

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

Cea mai puternica bomba nucleara din istorie a fost expusa de catre rusi - VIDEO

Bomba Tarului, cea mai puternica dintre bombele nucleare din istorie, este expusa pentru prima data la Moscova. Bomba cu hidrogen Bomba Tarului are o lungime de 8 metri si cantareste 25 de tone, scrie.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai rece dimineata din aceasta toama: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

Cea mai rece dimineata din aceasta toamna: -1 grad Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai rece dimineata din Romania a fost inregistrata, de la inceputul lui septembrie, la Miercurea Ciuc, unde miercuri, la ora 8. 30, a fost -1 grad si bruma la nivelul solului. Temperaturi apropiate de limita.

GALERIE FOTO. Chipul lui Van Gogh si alte figurine GIGANTICE din flori, la cea mai mare parada a Florilor din Olanda

Chipul artistului olandez Vincent Van Gogh si 18 elemente din picturile lui au fost recreate din flori dahlia, in dimensiuni uriase, pentru cea mai mare parada de flori din Olanda, care a avut loc in orasul Zundert.

Cea mai rece noapte de la inceputul toamnei: minus un grad Celsius la Miercurea Ciuc. Specialistii au anuntat racirea a vremii

Cea mai scazuta temperatura din tara in zone locuite, inregistrata de la inceputul lui septembrie, a fost de -1 grad si s-a inregistrat, miercuri dimineata, la Miercurea Ciuc. O temperatura mai scazuta, de -3 grade Celsius, fiind inregistrata la Varfu Omu.

Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata, cuun nor atomic de opt ori mai inalt decat varful Everest si cu o energie degajata de 50. 000 de kilotone, este Bomba Tarului. A fost testata de rusi in anii 60 si este de 1. 400 de ori mai puternica decat bombele nucleare lansate de SUA asupra Japoniei in [] Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tinutul cailor de rasa de la Sacuieni, locul unde se afla cea mai mare herghelie privata din Europa

In localitatea bihoreana Sacuieni se gaseste cea mai mare herghelie privata din Europa, dar si locul unde a fost infiintata si omologata o noua rasa de cai grei numita Linia Fitero.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )