Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderii PNL au validat cea mai mare parte a persoanelor care urmeaza sa ocupe functii de secretari de stat si sefi de deconcentrate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii PNL au validat cea mai mare parte a persoanelor care urmeaza sa ocupe functii de secretari de stat si sefi de deconcentrate

Liderii PNL, reuniti sambata in sedinta Biroului Politic National BPN), au validat prin vot 72 dintre propunerile facute de organizatiile judetene pentru ocuparea functiile de secretari si subsecretari de stat, precum si de sefi de deconcentrate. continuă pe Ziarul Bursa

Prognoza meteo, azi, 12 februarie 2021. Temperaturile geroase revin in Romania. Maximele zilei nu vor depasi 0 grade Celsius in anumite regiuni. Ninsori, in cea mai mare parte a teritoriului

Astazi, 12 februarie, 2021, vremea va fi rece si chiar geroasa in anumite regiuni ale tarii, maximele nedepasind valori de 0 grade Celsius. Local va vinge, in special in zonele aflate sub cod.

Cea mai mare piata de flori din Timisoara, distrusa de un incendiu, in ajunul Valentines Day

Cea mai importanta piata de flori din Timisoara, Piata 700, a fost distrusa in noaptea de vineri spre sambata, de un incendiu. Piata de flori a fost mistuita de foc chiar inainte de Ziua indragostitilor, una dintre cele mai bune zile din an pentru florari.

COVID-19: Doua judete rosii si opt galbene, la nivel national. Timis are cea mai mare rata de infectare

Media nationala a ratei de infectare a scazut foarte slab, de la 1. 74 la 1. 73, in data de 11 februarie, potrivit celui mai recent raport al GCS. Timis este in continuare lider in topul judetelor rosii, cu 3,.

Donald Trump promite sa continue sa apere maretia Americii si spune ca procesul din Senat a fost cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria tarii

Fostul presedinte american Donald Trump, achitat sambata de Senatul SUA, care l-a judecat pentru incitare la insurgenta, a promis ca va continua sa apere maretia Americii, relateaza AFP.

CNCAV: Cea mai varsntnica persoana programata la vaccinare are 102 ani, iar cea mai tanara are 15 ani

Comitetul National pentru Coordonarea Activitatilor de Vaccinare anti-COVID a anuntat cine este cea mai tanara persoana programata pentru imunizata, dar si cea mai batrana. Este vorba despre un barbat in.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are aproape 103 ani. Ce varsta are cel mai tanar pacient care se va imuniza

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, au anuntat sambata autoritatile romane.

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni

Cea mai varstnica persoana programata pentru vaccinare are 102 ani si 7 luni, iar cea mai tanara are 15 ani si 11 luni, a anuntat intr-o postare pe Facebook reprezentantii Platformei nationale de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19. Cea mai varstnica femeie: 101 ani si 8 luni, iar cel mai varstnic barbat are 102 si 7 luni, au mai transmis acestia.

Cea mai gustoasa placinta cu iaurt. Reteta este usor de facut, in cel mai scurt timp

O reteta extrem de gustoasa si racoritoare este cea pentru placinta cu iaurt. E optiunea perfecta daca te-ai saturat de desertul cu dovleac, mere sau branza. Care este modul de preparare si de ce ingrediente ai nevoie? Reteta placinta cu iaurt. Modul de preparare e foarte simplu Unii dintre bucatari de duminica se lovesc de .

Un medic rupe tacerea despre Spitalul Colentina: E cea mai depopulata perioada. Merge in gol

Un medic de la Spitalul Colentina rupe tacerea despre ce se petrece in institutiei in aceste vremuri tulburi. Specialistul vine cu detalii despre decesul unor pacienti din lipsa tratamentului. Detalii din interior. Un medic din Spitalul Colentina vine cu marturii socante Vremurile sunt tulburi peste tot in lume, cu atat mai mult in tarile unde .

Ce contraindicatii are vinul fiert, cea mai cautata bautura iarna. Cum se prepara corect

Vinul fiert cu scortisoara, cea mai cautata bautura iarna, poate dauna serios organismului. Desi este considerat un dusman al racelilor provocate de sezonul rece, bautura, care contine zahar, duce la cresterea in greutate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )