Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mica medie cu care un elev din Teleorman intra la liceu-2,32

Adevărul Adevărul,
Cea mai mica medie cu care un elev din Teleorman intra la liceu-2,32

Peste 500 de absolventi de clasa a VIII-a din Teleorman au medii de admitere la liceu mai mici de 5. Acestia isi vor gasi si ei loc la liceu, in conditiile in care numarul locurilor disponibile in clasa a IX-a , pentru anul scolar 2014-2015, este mai mare decat numarul absolventilor de clasa a VIII-a. La liceu vor intra si cei care nu au sustinut Evaluarea Nationala, pe locurile de la invatamantul profesional de trei ani. continuă pe Adevărul

Cea mai mica piata auto din lume creste: Cuba a vandut 50 de masini in 6 luni

Piata auto din Cuba incepe sa creasca, dealerii de masini au vandut in prima jumatate a anului 50 de masini si 4 motociclete de la eliminarea, pentru prima data in jumatate de secol, a limitelor impuse populatiei la achizitiile auto, dupa ce preturile.

Tom Kha Gai. Cum se gateste cea mai cunoscuta supa thailandeza

Tom Kha Gai este probabil cea mai cunoscuta si mai apreciata supa din bucataria thailandeza. Succesul acestui fel de mancare se bazeaza pe o combinatie de arome, aparent, din registre diferite lapte de cocos alaturi de kaffir lime, ceapa sau ardei iute), dar care impreuna realizeaza ceva cu adevarat delicios.

VIDEO Tot America ramane cea mai mareata tara din lume. La Hollywood

Ziua Nationala a SUA nu este doar un motiv de sarbatoare pentru americani, in fiecare an, pe 4 iulie, ci si una dintre temele preferate ale cineastilor americani. Cum altfel, in cea mai mareata tara din lume, dupa cum o considera americanii. Cu bunele si cu relele ei.

Cresterea afacerilor din zona euro, cea mai slaba din ultimele sase luni

Sectorul afacerilor din zona euro a consemnat, in iunie, cea mai slaba crestere din ultimele sase luni, potrivit unui sondaj Markit.

Exemplu de modestie, marca Halep: Ce-si dorea Simona anul trecut si unde a ajuns acum cea mai buna jucatoare a noastra

Simona Halep este cu siguranta cea mai buna jucatoare de tenis a noastra din toate timpurile, fiind la un pas de locul doi mondial.

KPMG: Romania, printre tarile cu rata cea mai redusa de contractare a fondurilor europene

Tarile cu rata cea mai redusa de contractare a fondurilor europene, la finalul anului trecut, au fost Slovacia si Romania, potrivit unui studiu KPMG menit sa furnizeze o imagine de ansamblu a progresului inregistrat de Cadrele Strategice Nationale de Referinta in apropierea sfarsitului perioadei de programare 2007-2013, in Europa Centrala si de Est.

Ponta: M-as bucura daca am fi in turul 2 cu Tariceanu. Ar fi cea mai eleganta si civilizata campanie

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca s-ar bucura daca PSD il va avea in turul doi drept adversar pe Tariceanu, intrucat va fi cea mai eleganta si civilizata campanie. M-as bucura daca am fi in.

Patru elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu. Peste 1.100, medie sub 5

Patru elevi din Capitala au media 10 la admiterea in liceu, calculata dupa notele la evaluarea nationala si cele din gimnaziu, iar peste 1. 100 au sub 5, cea mai mica fiind de 2,15, potrivit ierarhiilor afisate.

Factura la energie electrica pentru consumatorii casnici, cu 2,6% MAI MICA de la 1 iulie

Factura consumatorilor casnici pentru energia electrica va scadea, in medie, cu 2,6% de la 1 iulie, iar cea pentru consumatorii industriali, cu 4%, in urma ieftinirii energiei pe bursa si a reducerii taxei de.

Fizicienii sugereaza ca viteza luminii ar putea fi mai mica decat se credea

Fizicianul James Franson de la Universitatea din Maryland a atras atentia comuitatii fizicienilor prin postarea unui articol in care acesta pretinde ca a gasit dovezi care sugereaza ca viteza luminii asa cum este descrisa de teoria relativitatii este, de fapt, mai inceata decat se credea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )