Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cea mai neinspirata moarte de pe marile ecrane a strans, pe YouTube, peste 1 milion de vizualizari in doar 2 zile (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai neinspirata moarte de pe marile ecrane a strans, pe YouTube, peste 1 milion de vizualizari in doar 2 zile (VIDEO)

Din categoria cea mai. , a aparut recent, pe Internet, cea mai prost regizata si jucata moarte de pe marile ecrane. Aceasta face parte din filmul turcesc Kareteci K305;z Karate Girl) din 1973. Cu. continuă pe B1

Kelemen Hunor: GRESEALA cea mai mare in cazul Oltchim - ACCEPTAREA lui Dan Diaconescu la ...

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca privatizarea Oltchim trebuia sa aiba loc de mult timp, insa cea mai mare greseala care a fost facuta in acest caz a fost acceptarea lui Dan Diaconescu la licitatie fara nicio garantie si fara nicio verificare, potrivit Mediafax. Nu inteleg cum au acceptat sa fie prezent la privatizarea Oltchim un astfel de om ca Dan Diaconescu. A fost o greseala. Dupa aceasta greseala trebuie sa se gaseasca o solutie pentru Oltchim, pentru cei care lucreaza acolo, .

Faze Tari: Am orgasm la fiecare 30 de secunde. Femeia care atinge climax-ul de sute de ori in fiecare zi; Milionarul ruinat de droguri! I-a cazut nasul din cauza cocainei! Vezi aici cum arata; Vrei sa devii cea mai tare curva? Te invatam noi

Data afara de la Mc Donald's ca punea prea mult sirop in inghetata. Sarah Finch, o tanara de 19 ani, din Carmarthen, Tara Galilor, a fost data afara pentru. Cea mai scumpa rochie din lume, 6 milioane de dolari. Cea mai scumpa rochie din lume, creata de designerul britanic Debbie Wingham, a fost prezentata la un.

EA Sports: FIFA 2013 - cea mai importanta lansare a unui joc video cu specific sportiv din istorie

EA Sports a anuntat ca noul joc video FIFA Soccer 13 a fost lansat in America de Nord si va fi disponibil in restul lumii incepand din 28 septembrie. Cei de la EA sustin ca aceasta ar putea fi cea mai.

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

Romania, printre tarile din Europa cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale

Romania este printre tarile europene cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale- se arata intr-un studiu publicat in revista medicala The Lancet din Anglia. Statistica a fost.

VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

Romania a intrat in Guinness World Records cu cea mai mare salata din lume, care a cantarit 19,05 tone si a fost pregatita duminica la un complex comercial din Pantelimon, potrivit unui comunicat remis Mediafax de organizatori. Eforturile a peste 1. 100 de voluntari, dintre care jumatate elevi ai Colegiului Economic Viilor din Bucuresti, au fost incununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria cea mai mare salata din lume, cu aproape 6 tone mai mult decat recordul precedent, .

Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare inventie a SECOLULUI. Nemtii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea

Una din cele mai drastice probleme cu care se confrunta omenirea in aceste momente este incalzirea globala, iar epuizarea resurselor naturale este un alt aspect care ridica multe ingrijorari din partea.

Este cea mai comentata fotografie de pe internet. A reusit sa faca asta dintr-o greseala

Celine voia sa le arate prietenilor ei cat de frumoasa fusese vacanta de vara. Asa ca cele mai noi fotografii pe care le facuse in concediu au ajuns si pe internet si asteptau comentariile amicilor. insa.

Se va BLOCA accesul la Internet. Este cea mai controversata decizie care s-a luat pana acum in aceasta tara

Pentru ca se tem ca totul sa nu capete propotiile unui razboi in care sa fie implicate tot mai multe forte, autoritatile din aceasta tara s-au decis sa blocheze accesul fiecarui cetatean la WWW. Astfel,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2945 seconds )