Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cea mai performanta masina din lume este prezentata oficial. Bugatti Chiron zboara cu 420 de km/h

Antena3 Antena3,
Cea mai performanta masina din lume este prezentata oficial. Bugatti Chiron zboara cu 420 de km/h

Regele a murit, traiasca regele! Bugatti va prezenta maine la Salonul Auto de la Geneva modelul Chiron, succesorul lui Veyron. E drept, va costa putin peste 2 milioane de euro, dar de banii acestia cumparatorul. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai bun telefon din lume! Lovitura grea pentru Apple

La Mobile World Congress 2016 au fost anuntate cele mai tari gadgeturi din lume in acest moment. GSM Association a anuntat castigatorii celei de-a 21-a editii anuale la Mobile World Congress de.

Cele mai frumoase dormitoare din lume

Editorii revistei Vogue au intocmit lista celor mai frumoase dormitoare din lume. Iata 20 dintre acestea si tot atatea surse de inspiratie pentru amenajarea camerei in care dormiti.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Cum arata cea mai ingusta casa din Bucuresti. Are doar 4,5 metri latime

Cea mai ingusta casa din Bucuresti a fost construita si amenajata in doi ani de zile cu un buget de 150. 000 de euro. Arhitectii LAMA sunt responsabili de proiectarea unei case cu latimea de 4,5 metri si un.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

VIDEO: Corduroy, cel mai batran pisoi din lume

In pofida varstei inaintate, batranul motan Corduroy din statul Oregon arata foarte bine si se bucura de o sanatate de fier. Conditia sa fizica se datoreaza calitatii vietii pe care i-au asigurat-o stapanii, scrie directmatin. fr, citat de Agerpres.

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.

Poate mai buna decat Tesla: cea mai rapida masina electrica

Venturi Buckeye Bullet-3 e inca o masina electrica promitatoare, facuta printr-un parteneriat intre producatorul de vehicule electrice Venturi si Universitatea Ohio. Dezvoltatorii sai spun ca va ajunge la 644 de kilometri pe secunda. Forma sa nu e tocmai cea a unei masini luxoase precum cele produse de Tesla, dar e cat se poate de aerodinamica.

Padurea Hoia-Baciu, in topul celor mai stranii locuri din lume, subiect de documentar turistic, cu voci de la BBC si CNN. Trailerul a fost deja lansat FOTO VIDEO

Padurea Hoia-Baciu din judetul Cluj, inclusa in diferite topuri ale celor mai stranii locuri din lume, devine subiect de documentar, care isi propune sa determine turistii straini sa viziteze zona si sa se convinga pe propria piele daca fenomenele aduse in discutie sunt realitate sau mit. Filmul va fi narat de Peter Baker, fost prezentator la BBC, si de Eric Gordon, voice-over pentru programe CNN.

Locul unde Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere. Trupele au capitulat dupa ce comandantul a fugit de pe campul de lupta

Drumul pana la Turtucaia acum bulgareasca, vizavi de Oltenita romaneasca, merita strabatut daca vrei sa vezi cu ochii tai locul in care Armata Romana a inregistrat cea mai usturatoare infrangere din istoria sa. Se intampla in Primul Razboi Mondial, iar istoria a consemnat cum s-a petrecut capitularea trupelor noastre: comandantul roman, un mare general, a fugit rusinos de pe campul de lupta, ca sa-si salveze viata.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )