Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai rea sotie din Marea Britanie: Nu gateste, nu face curatenie si face dragoste cu sotul ei odata la 10 ani

B1 B1,
Cea mai rea sotie din Marea Britanie: Nu gateste, nu face curatenie si face dragoste cu sotul ei odata la 10 ani

Kate, o femeie din Marea Britanie poate fi considerata cea mai rea sotie deoarece nu gateste, nu face curatenie si face dragoste cu sotul ei foarte rar. Femeia de 39 de ani este mult prea ocupata cu. continuă pe B1

Cea mai mare familie din Marea Britanie asteapta cel de al 17-lea copil: Cuplul care a avut un bebelus la fiecare 17 luni

Cea mai mare familie din Marea Britanie numara 16 membri si il asteapta pe al 17-lea, relateaza Daily Mail. Sue Radford, care a nascut in urma cu 11 luni, este din nou insarcinata si va aduce pe lume.

Jay-Z va avea un invitat special la viitoarele concerte din Marea Britanie! Vezi aici despre cine este vorba!

Rapperul va sustine la inceputul lunii octombrie cateva concerte in Marea Britanie care fac parte din turneul de promovare al celui mai recent album al sau, Magna Carta Holy Grail. Si ca sa nu vina cu mana goala pentru fanii sai, artistul a decis sa le faca o mica surpriza si sa aduca un invitat .

Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

Cartea Recordurilor a inregistrat in ultima saptamana doua noi recorduri, demne de atentia fanilor lumii auto din intreaga lume. Cea mai mica masina din lume care poate fi condusa pe sosele, respectiv cel mai rapid bolid de pe Nurburgring sunt ultimele care au intrat in atentia organizatiei. Austin Coulson, un american din Phoenix, a inregistrat cea mai mica masina din lume, care insa din cauza vitezei maxime, de doar 40 km/h, poate fi condusa doar pe drumurile cu regim de viteza redusa, .

Experti rusi: CEA MAI RECE iarna din ultimii 100 de ani.

Iarna care vine va aduce temperaturi anormal de scazute in Europa si s-ar putea sa fie chiar cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani, scrie joi ziarul rus Novaie Izvestia, transmite Agerpres. Citeste si VIDEO. Vezi cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana Potrivit prognozei, bazata pe calculul indicilor climatici, va exista un proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa, rezultand geruri anormale. In plus, in timpul acestei perioade se va produce o scadere a activitatii .

Piata auto romaneasca are cea mai buna crestere din Europa

Romania a avut in luna august cea mai puternica crestere din UE a numarului inmatricularilor de autoturisme noi, in urcare cu 25,5% la 6. 300 unitati, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5%, pe fondul recesiunii si somajului record.

China a inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume a fost inaugurat ieri, in China, in provincia Sichuan sud-vest), conform Agerpres.

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, inaugurat in China

Chinezii au inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, in provincia Sichuan, la 4. 411 de metri deasupra nivelului marii. Aeroportul Daocheng Yading, din comitatulDaocheng, a doborat.

Caroline Gilby, Master of the Wine din Marea Britanie: Moldova are vinuri bune, dar inca prea putine

Caroline Gilby, o cunoscuta specialista in vinuri din Marea Britanie, sustine ca Republica Moldova are potential vinicol nevalorificat, dar ca multi vinificatori inca nu inteleg ca trebuie sa respecte strict cerintele de stil si calitate pentru a concura pe arena mondiala.

Piata auto romaneasca a avut in august cea mai puternica crestere din Europa

Piata auto romaneasca a avut in luna august cea mai puternica crestere din uniunea Europeana, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5% pe fondul recesiunii si a somajului record. in Romania au.

Piata auto romaneasca a avut in august cea mai puternica crestere din Europa

Piata auto romaneasca a avut in luna august cea mai puternica crestere din uniunea Europeana, in timp ce piata europeana s-a contractat cu 5% pe fondul recesiunii si a somajului record. in Romania au.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )