Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cea mai SCUMPA electricitate din Europa a fost tranzactionata pe piata din Romania. Consiliul Concurentei in ALERTA!

B1 B1,
Cea mai SCUMPA electricitate din Europa a fost tranzactionata pe piata din Romania. Consiliul Concurentei in ALERTA!

Pe piata spot din Romania a fost inregistrat, joi, cel mai ridicat pret al energiei electrice din Europa, de 125 de euro/MWh. Singura tara in care a mai fost inregistrat un pret identic este. continuă pe B1

Campanie Europol, cu ilustrate de vara pentru cei mai cautati infractori din Europa: Dragi infractori, nu mai fugiti de lege. Politia va vrea in tara, vara asta!

Agentia politiilor europene Europol a inceput o campanie pentru prinderea celor mai cautati infractori din Europa, in care este implicata si Politia Romana, publicand pe site-ul www. eumostwanted. eu carti postale cu mesaje inedite, insotite de informatii despre cei cautati, care pot fi distribuite pe retelele de socializare, noteaza News. ro. Pe lista celor mai cautati infractori din Europa se afla si doi cetateni romani, condamnati la mai multi ani de inchisoare pentru inselaciune, uz de fals si spalare de bani si, respectiv, pentru trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Campanie cu haz a Europol. Cum incearca agentia sa prinda cei mai cautati infractori din Europa (FOTO)

Campanie inedita a Europol. Agentia trimite carti postale cu haz celor mai cautati oameni din Europa, prin care le cere sa se intoarca acasa. De exemplu, Gheorghe Clapon trebuie sa ispaseasca.

Atentionare de calatorie a MAE: Coduri rosii de temperaturi extreme si pericole de incendii in mai multe tari din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii anunta pe cetatenii romani ca in perioada 4 - 6 august se afla sub cod rosu de temperaturi ridicate mai multe zone de pe continentul european, majoritatea fiind si destinatii turistice - intreg teritoriul Croatiei, al Bosniei-Hertegovina, Serbiei, Muntenegrului si Ungariei, cea mai mare parte a Sloveniei, sudul Poloniei, sudul Slovaciei, sudul Elvetiei, centrul si sud-estul Italiei, precum si insulele Sicilia si Sardinia. De asemenea, din cauza caniculei exista pericolul producerii unor incendii de vegetatie uscata si de paduri.

Preturile apartamentelor au inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani

Preturile apartamentelor vechi din Capitala continua sa creasca. Apartamentele cu trei camere s-au scumpit cu 5,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere a pretului din.

Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un cumplit accident

Considerata una dintre cele mai sexy motocicliste din lume, Olga Pronina si-a pierdut viata intr-un accident cumplit. Femeia de 40 de ani a murit, dupa ce motorul pe care se afla s-a izbit intr-un.

VIDEO Mai multe tari europene sunt vizate de cea mai extrema canicula din ultima decada, cu temperaturi ce ajung la 44 de grade Celsius

Mai multe tari europene au emis avertismente de sanatate pentru cetateni, in timp ce vremea caniculara afecteaza in continuare Europa. De asemenea, temperaturile ridicate au generat incendii de vegetatie in Italia, unde mult localitati se topesc sub cod rosu de canicula si mai multe regiuni sunt amenintate de o seceta extrema, transmite News. ro citand BBC.

VIDEO Mai multe tari europene sunt vizate de cea mai grava canicula din ultima decada, cu temperaturi ce ajung la 44 de grade Celsius

Mai multe tari europene au emis avertismente de sanatate pentru cetateni, in timp ce vremea caniculara afecteaza in continuare Europa. De asemenea, temperaturile ridicate au generat incendii de vegetatie in Italia, unde mult localitati se topesc sub cod rosu de canicula si mai multe regiuni sunt amenintate de o seceta extrema, transmite News. ro citand BBC.

Draexlmaier a dat afara aproape 900 de oameni si a inchis cea mai veche fabrica din Romania

Draexlmaier, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, a inchis in aceasta vara cea mai veche fabrica din Romania din cauza scaderii comenzilor, si a disponibilizat aproape 900 de oameni. in tara noastra, compania are 15. 000 de angajati la Pitesti, Satu Mare, Timisoara, Hunedoara si Brasov, cei mai multi la nivel global din cadrul Draexlmaier.

Cea mai longeviva familie din lume si-a dezvaluit secretele: ce consuma de doua ori pe zi si cum arata mesele lor

Cea mai longeviva familie din lume, varsta totala a membrilor fiind de 1. 075 de ani, a dezvaluit care sunt secretele din spatele rezistentei in fata trecerii timpului.

Patru decenii de la cea mai mare greva din comunism. Cum l-au speriat minerii pe Nicolae Ceausescu

S-au implinit 40 de ani de greva minerilor din 1977, una dintre marile actiuni de protest ale muncitorilor romani in secolul XX, eveniment cu atat mai insemnat cu cat a avut loc sub.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )